Hlavní obsah

Sex ve městě 2 bude mít premiéru v květnu 2010, vrátí se i Krotitelé duchů

Novinky, Stanislav Dvořák

Studio Warner Bros. potvrdilo, že druhý celovečerní film podle slavného seriálu Sex ve městě dorazí do kin 28. května 2010. Loni byl Sex ve městě jedním z nejlépe vydělávajících amerických snímků.

Článek

Ve druhém díle se opět setkají všechny čtyři hvězdy původního televizního seriálu (Sarah Jessica Parkerová, Kim Cattrallová, Kristin Davisová and Cynthia Nixonová). Nezměnil se ani režisér, kterým je Michael Patrick King.

První celovečerní film Sex ve městě měl premiéru v květnu. Vydělal po celém světě cca 415 miliónů dolarů a poté se stal mimo jiné nejrychleji se prodávajícím DVD roku ve Velké Británii. Vysokou návštěvnost zaznamenal i v České republice. Stejnojmenný americký seriál z dílny HBO se vysílal v letech 1999 až 2004. Patřil k nejúspěšnějším televizním projektům v historii. Získal několik cen Emmy a Zlatých glóbů.

Studio Sony kromě toho oznámilo, že filmový trh zavalí i dalšími pokračováními starých trháků jako Muži v černém nebo Krotitelé duchů. V Krotitelích duchů 3 se mají vrátit hlavní hrdinové prvního dílu z osmdesátých let, Bill Murray a Dan Aykroyd.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám