Hlavní obsah

Seriál Zoufalé manželky končí

Novinky, Stanislav Dvořák

Příští série Zoufalých manželek bude poslední, oznámila televize ABC. Jejich duchovní otec Marc Cherry řekl médiím v Los Angeles, že chce, aby seriál odešel na té nejvyšší úrovni.

Článek

Seriál o paničkách z vyšší střední třídy, které žijí na předměstí ve velkých domech a pod hezkou fasádou ukrývají své problémy, se vysílá od roku 2004 a stal se mezinárodním hitem. I nároční kritici uznávali, že se tvůrcům podařilo něco mimořádného, natočili skvěle obsazený seriál, ironický, zábavný, s uvěřitelnými postavami a zápletkami.

Herečky jako Teri Hatcherová, Felicity Huffmanová, Marcia Crossová či Eva Longoriová dosáhly díky seriálu vrcholu popularity a sbíraly ceny Emmy i Zlaté glóby. Sledovanost ale v poslední době šla dolů.

Teri Hatcherová (Susan Mayerová) jinak hrála např. ve Spy Kids a bondovce Dnes ještě neumírej a snaží se prosadit i jako zpěvačka. Marcia Crossová (Bree Van de Kampová) původně vystudovala psychologii a později hrála v seriálech Melrose Place a Ally Mc Bealová.

Foto: Profimedia.cz

Felicity Huffmanová

Felicity Huffmanová (Lynnete Scavová) hrála už od patnácti v televizi, ale až do Zoufalých manželek skutečně slavná nebyla.

Také pro Evu Longoriovou byla role Gabrielly Solisové životním průlomem, předtím se mihla v seriálu Beverly Hills 90210, ale v podstatě jí nikdo neznal.

Foto: Profimedia.cz

Eva Longoriová

"Jediná věc je těžší, než vytvořit hitový pořad, a to vědět, kdy skončit. Obzvláště, když máte jedno z nejlepších obsazení v historii televize," dodal Marc Cherry.

Reklama

Výběr článků

Načítám