Hlavní obsah

Se StarDance se rozloučili Frühlingová s Kostovčíkem

PRAHA
Aktualizováno

Taneční soutěž StarDanceIII...když hvězdy tančí České televize má za sebou třetí kolo. Ze soutěže tentokrát vypadli zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík. Pár, který zatančil jive, v sobotu podle poroty podal nejhorší výkon večera. Tento latinskoamerický tanec příliš nezvládl ani herec David Suchařípa, který se s Frühlingovou ocitnul v duelu. Pořad byl opět nejsledovanějším programem sobotního večera.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík

Článek

Frühlingová s Kostovčíkem dostali od poroty jen 19 bodů a jejich konec v soutěži zpečetilo hlasování diváků. Zpěvačka prý vůbec nezvládla kroky jivu. "Trsla jste si tak pro radost, ale zásady tance by se měly dodržovat," komentoval výkon porotce Jaroslav Kuneš. "Nebyl to jive, ale bylo to rozkošné," zavtipkoval další z porotců Zdeněk Chlopčík. Páru nedávali šance ani bookmakeři společnosti Tipsport, kteří jejich možnou výhru v soutěži hodnotili kurzem 11:1.

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík foto: Právo/Petr Hloušek

Rychlé kroky jivu naopak nedělaly problémy herci Vladimíru Kratinovi, který s partnerkou Laurou Klimentovou zatančil zábavnou show. "Pobavilo mě to, bylo to vtipné, jen trochu těžkopádné," komentovala výkon porotkyně Leona Kvasnicová. "Metrák je metrák," zareagoval nejvyšší tanečník soutěže Kratina, který měří 195 centimetrů.

Herec Vladimír Kratina a Laura Klimentová foto: Právo/Petr Hloušek

Skvělý jive předvedla i herečka Zuzana Norisová s tanečníkem Janem Klimentem, kteří jsou podle bookmakerů hlavními favority soutěže. "Působilo to přirozeně, žádná křeč. Bylo příjemné se na to koukat," řekla Kvasnicová. Tipsport, u kterého si sázkaři na vítězství Norisové s Klimentem vsadili dosud přes 200.000 korun, hodnotí pár kurzem 1,7:1.

Herečka Zuzana Norisová a Jan Kliment foto: Právo/Petr Hloušek

Skvělou podívanou nabídli divákům herečka Dana Batulková s tanečníkem Janem Onderou, kteří od poroty dostali 32 bodů. "Bylo to úžasné. Mělo to nadsázku i napětí. Pohřbila jste ale všechny své mladší kolegy," pochválil výkon Batulkové Kuneš.

Herečka Dana Batulková a Jan Onderfoto: Právo/Petr Hloušek

Minule vypadl Bohouš Josef

Tango se povedlo i Miss ČR z roku 2004 Janě Doleželové s partnerem Michalem Necpálem. "Vypadalo to krásně. Dokonale jste zvládla emoce," řekl Chlopčík, který modelce vytknul jen zbytečné nášlapy přes špičku.

Příliš dobře se s tangem nevyrovnal sportovní komentátor Jaromír Bosák, který tančí s Evou Krejčířovou. Pár má od Tipsportu nejnižší hodnocení 15:1. Porotu jejich výkon sice pobavil, po technické stránce se ale tanec příliš nepovedl.

Sportovní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová foto: Právo/Petr Hloušek

V soutěži StarDance...když hvězdy tančí nyní zůstalo šest párů složených z celebrit a profesionálních tanečníků. V minulém kole jako první opustil soutěž zpěvák Bohouš Josef s partnerkou Lenkou Tvrzovou. Hodnocení tanečních párů je rozděleno mezi televizní diváky a porotu, do které zasedli Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Leona Kvasnicová a Jaroslav Kuneš, jenž v prvním díle tančil v soutěži s herečkou Mahulenou Bočanovou.

Herec David Suchařípa a Albina Zaytseva foto: Právo/Petr Hloušek

Taneční soutěž StarDance...když hvězdy tančí, kterou už potřetí moderují Marek Eben s Terezou Kostkovou, patří třetí rok po sobě k nejsledovanějším programům podzimu. První díl druhé série vidělo 1,401 milionu diváků.

Misska a modelka Jana Doležalová a Michal Necpál foto: Právo/Petr Hloušek

Úvodní díl prvního ročníku přilákal k obrazovkám 1,96 milionu lidí, letos sledovalo první díl 1,65 milionu diváků. Loni show vyhrál akrobatický lyžař Aleš Valenta s tanečnicí Ivou Langerovou. V první sérii byl nejúspěšnějším párem herec Roman Vojtek s Kristýnou Coufalovou, kteří dnes byli mezi diváky.

Slzičky nebyly

U druhého vypadlého páru ze Stardance nebyly znát na tiskovce po skončení pořadu žádné velké emoce. Ani na slzy nedošlo. Iva se  usmívala. „Šla bych do toho znovu, kdybych mohla. Užili jsme si to, byla tu superparta,“ tvrdila. Její tanečník Michal by také soutěžil znovu, ale na druhé straně přiznal, že je rád, že se vrací „do svého života“.

Moderátor Marek Eben pilně sleduje internetovou stránku StarDance a všímá si veršů, které už  tam začaly chodit. „Ale nebylo to zatím nic výživného, to bych po tom sáhl,“ poznamenal.

Porota se v sobotu předvedla. Dvakrát dala devítku, přičemž desítka je nejvyšší možná známka. Zdeněk Chlopčík přiznal, že by sáhl i po desítce, ale nechal si rezervu. Taťana Drexler na tiskovce zalitovala, že dala Janě Doleželové málo. Dala jí šestku. „Zasloužila si lepší známku,“ uvedla sebekriticky na svou adresu.

Zuzana Norisová prozradila, že normálně nosí brýle, ale na tancování si bere čočky. „Na tanečníka ale vidím, nevidím do dálky,“ řekla se smíchem.

Veselý kalíšek

A co dělají soutěžní páry po skončení pořadu, jak se odreagovávají? Vladimír Kratina  v nadsázce uvedl, že „litr vína to spraví“, Jaromír Bosák mluvil s vážnou tváří cosi o meditační místnosti. Zřejmě salonek ve vinárně. Celá parta prý chodí někam do Konviktu, jak se mezi novináři proslýchá. Norisová přiznala „veselý kalíšek“. Eben jezdí po přenosu na chalupu do Karlových Varů. „Tam mě čeká od psa předehřátá postel,“ dodal  v jemném humoru.

Stále nejsledovanější

Zájem diváků o StarDance, vysílanou Českou televizí, neklesá. Podle nedělního sdělení Anny Freimanové z tiskového oddělení ČT se na přímý přenos show i vyhlášení dívalo 1,53 miliónu diváků, a pořad se tím stal nejsledovanějším programem televizního sobotního večera.

Soutěžící páry StarDance III

Zpěvačka Iva Frühlingová a Michal Kostovčík (vypadli)

Sportoní komentátor ČT Jaromír Bosák a Eva Krejčířová

Herec Vladimír Kratina a Laura Klimentová

Misska a modelka Jana Doleželová a Michal Necpál (vypadli)

Herec David Suchařípa a Albina Zaytseva (vypadli)

Zpěvák Bohouš Josef a Lenka Tvrzová (vypadli)

Herečka Zuzana Norisová a Jan Kliment

Herečka Dana Batulková a Jan Onder

Porota

Zdeněk Chlopčík

Tatiana Drexler

Leona Kvasnicová

Jaroslav Kuneš

Nova i Prima vysílaly proti StarDance úspěšné, ale reprízované zahraniční filmy - Nova Legendu o Zorrovi a Prima jedenácti Oscary ověšené romantické drama Titanic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám