Hlavní obsah

Rybičky 48 připravují Corontena Show Live. Výtěžek věnují nejvíce ohroženým

Právo, jaš

V sobotu 18. dubna proběhne ve 20 hodin speciální livestreamový koncert kutnohorské skupiny Rybičky 48. Kapela odehraje opravdový set se vším všudy. Připraveny jsou velká scéna, světla, pyrotechnika a další efekty, na které jsou návštěvníci a fanoušci jejich vystoupení zvyklí.

Foto: Ondřej Soukup

Rybičky 48 chystají netradiční koncert.

Článek

Cílem koncertu nazvaného Corontena Show Live je získat finanční prostředky a pomoci tam, kde je to teď nejvíc potřeba. Po zakoupení vstupenky na koncert za 100,- Kč na adrese www.ticketstream.cz/r48live získají fanoušci unikátní kód pro sledování koncertu na webu live.ticketstream.cz/r48. Už od této chvíle lze zaslat dárcovskou DMS ve tvaru DMS CCK 30, DMS CCK 60 nebo DMS CCK 90 na číslo 87 777. Přispět lze i na veřejnou sbírku Českého červeného kříže.

V souladu se stávajícími bezpečnostními a hygienickými opatřeními se koncert uskuteční bez publika, s minimálním počtem technického a pomocného personálu. Koncert odehraje skupina Rybičky 48 zadarmo a celého svého honoráře se vzdá ve prospěch dobré věci. Veškerý čistý zisk bude poukázán Českému červenému kříži.

„Aktuálně cítíme, že mezi nejohroženější patří senioři žijící v různých domovech důchodců a podobných zařízeních. Proto jsme spojili síly s Českým červeným křížem, který celý výtěžek koncertu využije na pořízení ochranných pomůcek a dalšího nezbytného vybavení pro domovy seniorů, domovy se zvláštním režimem a také pro svých čtrnáct agentur Domácí ošetřovatelské péče Alice,“ vysvětluje zpěvák a baskytarista Kuba Ryba.

Rybičky 48 mají ještě jeden důvod, proč uskuteční tento koncert. „Náš bubeník Ondra Štorek více než deset let pracoval v pečovatelské službě, a tak si dobře uvědomujeme, jak je tato práce náročná a důležitá. Budeme rádi, když spolu s námi pomůžete těm, kdo jsou v těchto dnech nejzranitelnější a naši společnou pomoc skutečně potřebují,“ říká kytarista Petr Lebeda.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám