Hlavní obsah

Ryan Gosling a Russell Crowe chystají detektivku z Los Angeles 70. let

Novinky, Stanislav Dvořák

Hollywoodské hvězdy Ryan Gosling a Russell Crowe mají hlavní role v detektivním thrilleru The Nice Guys, který se už brzy začne točit a do kin dorazí 17. června 2016, oznámila společnost Warner Bros.

Foto: Warner Bros.

Ryan Gosling ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie

Článek

Film se bude natáčet na podzim v produkci Joela Silvera a režírovat ho bude Shane Black, který natočil krimi-komedii Kiss Kiss Bang Bang nebo Irona Mana 3 a ve svých začátcích se scenáristicky podílel i na Smrtonosné zbrani a Posledním skautovi.

„Už od natočení filmu Kiss Kiss Bang Bang jsem se nemohl dočkat, až zase budu pracovat se Shanem, a tímto filmem se mi to splnilo. Shane napsal báječný scénář se svým příznačným citem pro film. Vím, že s Russellem a Ryanem na palubě nás čeká další divoká jízda,“ řekl producent.

Foto: Paramount Pictures

Russel Crowe je Noe.

Příběh se odehrává v temných zákoutích Los Angeles sedmdesátých let, kde se pohybuje soukromé očko Holland March (Ryan Gosling), kterému se moc nedaří, i rváč Jackson Healy (Russell Crowe). Okolnosti je donutí ke spolupráci a odhalí nečekané souvislosti mezi zmizením jedné dívky, smrtí pornohvězdy a špinavými hrami vysoce postavených politiků. Shane Black si napsal scénář společně s Anthonym Bagarozzim.

Russell Crowe proslul úlohami drsných poldů (Americký gangster, L.A. přísně tajné), ale také odlišnými rolemi ve filmech Čistá duše, Dobrý ročník či Gladiátor. V roce 2014 měl hlavní roli ve velmi kontroverzním zpracování biblických příběhů Noe, proti kterému protestovalo hned několik církví a v několika zemích bylo zakázáno.

Gosling si nedávno zahrál policistu v jednoduchém akčním filmu Gangster Squad - Lovci mafie, jinak proslul spíše romantickými rolemi ve filmech jako Zápisník jedné lásky a Bláznivá, zatracená láska.

Reklama

Výběr článků

Načítám