Hlavní obsah

Rodinná pouta nekončí

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dohromady 240 dílů měl původní český seriál televize Prima Rodinná pouta I. a II., jejichž poslední klapka se uplynulý týden točila v dekoracích luxusní seriálové restaurace Inkognito.

Článek

Úplně posledním obrazem se stala scénka s představitelem Honzy Skály, Sašou Rašilovem ml. a Mariinou kamarádkou Terezou neboli herečkou Michaelou Horkou. Když ztichla kamera a zaznělo poslední "Stop!" nastala chvilka ticha, které přerušilo sborové oddechnutí. Režisér Zdeněk Švarc pak pronesl přípitek a všem poděkoval za krásnou spolupráci.

A ta spolupráce zřejmě nekončí. Na čtvrteční večerní dotočné v pražské přístavní restauraci Rezavá kotva na Vltavě se proslýchalo, že Rodinná pouta III. se točit budou, i když televize nedávno oznámila, že seriál končí. "Byli bychom velmi rádi, kdyby se natáčelo dál," naznačila Právu mluvčí televize Jana Malíková.

Každý díl příběhů kolem rodiny Rubešů zhlédlo průměrně zhruba 1,4 miliónů diváků. V průběhu léta uvidí diváci premiérový díl vždy jednou týdně v úterý. Od podzimu pak poběží opět dva díly týdně.  

Reklama

Výběr článků

Načítám