Hlavní obsah

Rodina Sarkozyho letos dodá na trh hned dvě hudební alba

Právo, nek

Rodina francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho letos obohatí hudební trh hned se dvěma CD: po novém albu jeho manželky a zpěvačky Carly Bruniové, jehož vydání bylo ohlášeno na léto, chystá na podzim cédéčko - ve stylu hip-hop - také nejstarší syn šéfa Elysejského paláce z prvního manželství.

Článek

Pierrovi Sarkozymu (22), jenž si na rapperské scéně udělal jméno pod pseudonymem Mosey, pomáhá s produkcí hudebník Doc Gyneco (33). Album prý bude obsahovat „poselství lásky“. „Naše hudba vychází ze srdce a z duše,“ ujišťuje Pierre Sarkozy.

Na CD se má objevit i skladba, s níž Doc Gyneco loni vyjádřil politickou podporu konzervativci Nicolasi Sarkozymu v kampani před prezidentskými volbami. Jeho gesto ale nenašlo mezi rappery pochopení.

Matkou Pierra Sarkozyho je Korsičanka Marie-Dominique Culioliová. Na dotaz, jak se cítí coby producent alba v rytmu hip-hop a zároveň jako syn hlavy státu, Pierre odpověděl, že odmítá na věc pohlížet tímto způsobem. „Nekladu si tuto otázku, jinak by mne to zahubilo. Nejsem nic jiného než syn, který má svého otce rád a respektuje jej,“ prohlásil. „Je to opravdový umělec,“ dodává o Pierrovi Doc Gyneco. 

Reklama

Výběr článků

Načítám