Hlavní obsah

Ridley Scott natočí pokračování Promethea

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studia 20th Century Fox plánují natočit pokračování sci-fi thrilleru Prometheus (2012). Jak uvedl magazín The Hollywood Reporter, do kin by se mělo dostat v roce 2014, případně o rok později. Režisérem bude, stejně jako v případě prvního filmu, Ridley Scott.

Foto: Bontonfilm

Své role by si v pokračování měli ponechat Michael Fassbender a Noomi Rapaceová, kteří prý už podepsali smlouvy.

Článek

Své role by si v pokračování měli ponechat Michael Fassbender a Noomi Rapaceová, kteří prý už podepsali smlouvy. Studia ale budou muset hledat nové scenáristy. Damon Lindelof totiž asi nebude mít čas.

„Ridley se na natáčení velice těší, ale musíme to udělat kvalitně. Nemůžeme s tím moc spěchat,“ řekla šéfproducentka 20th Century Fox Emma Wattsová.

Magazín The Hollywood Reporter rovněž získal informace o tom, že pokračování letošních filmů chystají i další studia. Universal Pictures chce prý natočit pokračování filmu Bourneův odkaz, který bude mít v českých kinech premiéru ve čtvrtek 9. srpna. Podmínkou ale je, že se v hlavní roli opět představí Jeremy Renner.

Pokračování snímků Sněhurky a lovec či Muži v černém

Uvažuje se též o natočení pokračování snímku Sněhurka a lovec (2012), a to i přes skandál, který svou aférkou způsobili režisér Rupert Sanders a představitelka Sněhurky Kristen Stewartová. Sony Pictures budou točit další The Amazing Spider-Man, ovšem nevědí ještě, zda režisérem bude opět Marc Webb. Premiéru plánují na květen 2014.

Možný je i další film ze série Muži v černém a pokračování snímku Total Recall, jehož letošní premiéra se u nás odbude příští čtvrtek.

Reklama

Výběr článků

Načítám