Hlavní obsah

Richard Gere přijede do Prahy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký herec Richard Gere má v září navštívít slavnostní pražskou premiéru filmu Skandál. Pravděpodobně se setká i s Václavem Havlem.

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere

Článek

"Jednáme o návštěvě Richarda Gera na premiéře filmu Skandál v Praze 13. září," řekla Novinkám Petra Wágnerová ze společnosti Bioscop. Jeho program v Praze ještě není přesně naplánován.

"Do 13. září je ještě hodně času, zatím je jisté, že se setká s primátorem Pavlem Bémem a Václavem Havlem. V jednání je miss Taťána Kuchařová," dodala.  

Richard Gere hrál v desítkách filmů už od sedmdesátých let, ale jejich kvalita je hodně nevyrovnaná. K nejznámějším patří Pretty Woman, Americký gigolo, Podzim v New Yorku a muzikál Chicago.

Film Skandál je příběhem jednoho z největších mediálních "podfuků" v USA. Clifford Irving si v 70. letech získal popularitu tím, že vydal biografickou knihu o letci, dobrodruhovi a multimilionáři Howardu Hughesovi. Když se o "pamětech" dozvěděl ohromený Hughes, řekl, že žádné rozhovory s autorem nevedl. Irving si vše vymyslel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám