Hlavní obsah

Režisér Okresního přeboru točí se Čtvrtníčkem pro Stream.cz

Novinky, Stanislav Dvořák

Příznivci inteligentního humoru se už mohou začít těšit na nový seriál internetové televize Stream.cz. Po úspěchu politické satiry Kancelář Blaník se v září podíváme do autobazaru s režisérem Janem Prušinovským. Roli pravého českého podnikavce v seriálu Autobazar Monte Karlo získal Petr Čtvrtníček.

Foto: Stream.cz

Petr Čtvrtníček ví, jak se prodává auto.

Článek

Děj dvanácti dílů Autobazaru Monte Karlo, jak samotný název napovídá, se odehrává v provinčním autobazaru, ze kterého se snaží Petr Čtvrtníček coby podnikavý majitel Karel Čížek udělat prosperující podnik. Jeho svérázným prodejním technikám přitom více či méně nečinně přihlížejí dva zaměstnanci – mechanik Bóďa a asistentka Bublina v podání Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské. V dalších rolích se objeví Leoš Noha, Lenka Krobotová nebo Eva Nosálková.

Jan Prušinovský má za sebou seriály Okresní přebor a Čtvrtá hvězda nebo celovečerní drama Kobry a užovky.

„Vzniku Autobazaru Monte Karlo předcházelo vyslechnutí řady těžko uvěřitelných historek vyprávěných samotnými zákazníky, přičemž nezřídka jsme jimi byli my sami. Nejbohatší zkušenosti má v tomto směru Petr Čtvrtníček, který už stihl vystřídat asi třicet aut, přičemž devětadvacet z nich byly ojetiny. Ta kódovaná hantýrka, triky a divadýlko se jen tak nevidí. Když se člověk dokáže povznést nad to, že je při nákupu zánovního vozu s největší pravděpodobností právě okrádán, náramně se u toho pobaví,“ řekl šéfproducent internetové televize Stream.cz Lukáš Záhoř, a zároveň potvrzuje, že právě Autobazar Monte Karlo nahradí v podzimním programovém schématu populární politickou satiru.

„Po třech sériích Kanceláře Blaník jsme se s tvůrčím týmem dohodli na podzimní pauze a pokračování čtvrté řady od začátku příštího roku. Současně jsme ale přijali další seriálovou výzvu a pustili se s částí scenáristického týmu do nového sitkomu. Ačkoli jde o naprosto odlišný žánr, než je Blaník, doufáme ve spokojenost a pobavení diváků a zároveň nás těší kontinuální spolupráce s internetovou televizí Stream.cz,“ dodal producent Milan Kuchynka.

Dění okolo natáčení můžete sledovat na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám