Hlavní obsah

Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience míří poprvé do České republiky

Právo, jaš, kul

V pražské Tipsport aréně v Holešovicích se 8. dubna příštího roku uskuteční koncert nazvaný Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience. Spojení symfonického orchestru a živé rockové skupiny představí písně britské skupiny Queen. Na podobě představení se podílel i kytarista Queen Brian May. Vstupenky jsou již v prodeji.

Foto: ČTK/AP

Na přípravě představení se podílel i kytarista skupiny Queen Brian May.

Článek

Hudební show, při které na fanoušky čeká spojení velkého symfonického orchestru a rockové skupiny, viděly již miliony diváků v Japonsku, Francii, na Novém Zélandu, v Austrálii, Itálii nebo Kanadě. Ve Velké Británii má show za sebou letní turné s více než třiceti zastávkami pro 150 tisíc diváků.

„Na fanoušky čeká skvělé vystoupení nejlepších zpěváků londýnského West Endu, rockové kapely a velkého symfonického orchestru. Všichni zavzpomínají na slavné písně skupiny Queen a hlavně jejího zpěváka Freddieho Mercuryho,“ řekla Květa Havelková, za pořádající agenturu JVS Group.

Celá show byla vytvořena BBC a obsahuje zásadní hity skupiny. Celkem se na pódiu představí čtyři nejlepší zpěváci slavného britského muzikálu o kapele a mnoho dalších hudebníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám