Hlavní obsah

Prvním vyřazeným párem ze StarDance jsou Pavlína Němcová a Jan Tománek

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Druhým kolem pokračovala v sobotu taneční show StarDance. Tančila se rumba a rychlý quickstep. První vyřazovací večer přinesl skvělé výkony, nejméně diváky přesvědčil pár v podání modelky Pavlíny Němcové a tanečníka Jana Tománka. Večerem již tradičně provázeli Marek Eben a Tereza Kostková.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

První vyřazený pár - Pavlína Němcová a Jan Tománek

Článek

Jako první pár večera se představili herečka Barbora Poláková a Václav Masaryk. Porota si u jejich výkonu dovolila mírnou kritiku, i přesto obdrželi pěkných 23 bodů. Bára ale naprosto oslnila moderátora Marka Ebena, jeho zájmem byly hlavně její šaty. "Nápadně mi to připomíná rostlinky, které nejsou úplně legální," dovolil si vtipnou poznámku na začátku večera.

Jako druhý nastoupil Petr Bende s Luciou Krnčanovou. Se svým podáním quickstepu obdrželi od poroty celkových 25 bodů.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Petr Bende a Lucia Krnčanová

V pořadí třetí nastoupili s rumbou Martin Procházka a Tereza Bufková. Jejich výkon porotu příliš neoslnil, obdrželi druhé nejnižší hodnocení v tomto kole - dvacet bodů.

Dalším párem byla Kateřina Baďurová s Janem Onderem. Se svým quickstepem získali celkových 25 bodů. Stejné ohodnocení obdržel také s quickstepem pár Dana Morávková a Jiří Hein.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Dana Morávková a Jiří Hein

Představitel Emila Nádeníčka, herec Oldřich Navrátil, s taneční partnerkou Kamilou Tománkovou získali průměrných 21 bodů.

Foto: archív Česká televize

Přestože netančil víc než čtyřicet let, se svou taneční partnerkou Kamilou Tománkovou to nyní v soutěži StarDance hodlá pořádně roztočit.

Nejnižší ohodnocení od poroty získal pár v podání herce Davida Švehlíka a tanečnice Simony Švrčkové. Divákům se jejich výkon ale zjevně líbil a v soutěži proto dále zůstávají.

Naopak nejméně zaujala dvojice Pavlína Němcová a Jan Tománek, která tak byla jako první v letošním ročníku vyřazena. Tančili rumbu jako sedmý pár v pořadí.

V porotě zasedli Jan Révai, Tatiana Drexler, Eva Bartuňková a Zdeněk Chlopčík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám