Hlavní obsah

První oficiální foto z Terminátora 6. Nasupená babička s brokovnicí

Novinky, Stanislav Dvořák

Společnosti Skydance Productions a Paramount Pictures vydaly první oficiální obrázek z šestého dílu Terminátora, který se právě natáčí.

Foto: Skydance Productions a Paramount Pictures

Dvě nové tváře a původní Sarah (Linda Hamiltonová) vpravo.

Článek

Nasupená babička s brokovnicí úplně vpravo je původní Sarah z prvního Terminátora (Linda Hamiltonová), zbytek pak vyplňují nové postavy.

Poměrně strašidelně vypadající vysoká bytost s čárami na kůži je Mackenzie Davisová. Maskéři si s ní dali hodně práce, ve skutečnosti je to normální hezká herečka, která se objevila třeba v seriálu Black Mirror a ve filmu Blade Runner 2049.

Drobná černovláska vlevo je Natalia Reyesová, poměrně neznámá kolumbijská herečka. Narodila se v Bogotě a od devíti let se motala kolem televizních pořadů a seriálů. V roce 2011 se už přesunula do New Yorku, kde studovala na The Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Tato role by mohla znamenat přelom v její kariéře.

Foto: Tristar Pictures

Terminátor 2: Den zúčtování. Arnold se proměnil ze zlého zabijáka na tatínka.

Ve filmu, který pořád nemá oficiální název, si zahraje i Diego Boneta, mladý mexický zpěvák a herec, jenž zatím hrál ve filmech, které nejsou zrovna nejlépe hodnoceny, šlo např. o Summer Camp, Rock of Ages, Eden a City of Dead Men.

Samozřejmě nechybí ani ikonický Arnold Schwarzenegger. Režisér filmu Deadpool Tim Miller se ujal režie a James Cameron mu bude nahlížet přes rameno jako producent. Premiéra by měla být v listopadu 2019.

Reklama

Výběr článků

Načítám