Hlavní obsah

Provokatér Marilyn Manson v červnu zahraje na brněnském Velodromu

Extravagantní rocker a provokatér Marilyn Manson vystoupí 3. června pod širým nebem v areálu brněnského Velodromu. Svou čtvrtou návštěvu České republiky muzikant, vlastním jménem Brian Hugh Warner, uskuteční v rámci turné následujícího po vydání jeho sedmého studiového alba High End Of Low, řekla Barbora Vokatá z pořádající agentury WTF Entertainment.

Článek

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro za 790 korun ke stání, případně za 990 korun ke stání u pódia.

Čtyřicetiletý hudebník kombinující ve svém pseudonymu křestní jméno slavné herečky a příjmení masového vraha po koncertu v Brně vystoupí na německých festivalech, 5. června na Rock am Ring a o den později na Rock im Park.

Manson v Česku zahraje již počtvrté. V pražské T-Mobile Areně (dnes Tesla Areně) vystoupili v letech 2001 a 2007, mezitím se roku 2003 zúčastnil festivalu Go Planet Roxy v Táboře.

Hudební experimentátor Manson začínal jako novinář. Znalosti zákulisí amerického světa pop music později zužitkoval poté, co přešel "na druhou stranu barikády". Se svou kapelou hraje tvrdý kytarový rock propojený s elektronikou a výraznými melodiemi. Nezaměnitelná je jeho divadelní stylizace a snaha o androgynní zjev.

Reklama

Výběr článků

Načítám