Hlavní obsah

Problémy The Police

Právo, jaš

Britská rocková skupina The Police se svěřila se svým problémy, které měla v souvislosti s návratem na koncertní pódia po čtyřiadvacetileté pauze. Vstupenky na mnoho koncertů přitom byly vyprodané během několika hodin a na trhu se objevil i dvojalbový výběr nejlepších písniček.

Článek

Bubeník Stewart Copeland řekl: "Nejtěžší bylo mlčet před známými. Dohodli jsme se, že všechno připravíme a teprve pak ohlásíme návrat. Měli jsme velké plány a chtěli jsme to mít pod kontrolou. Musely zůstat mezi námi, kdyby náhodou nevyšly. Neřekl jsem to ani ženě a dětem, aby o tom nemluvily v práci nebo ve škole."

Kytarista Andy Summers dodal: "Reakce na náš návrat byla fantastická. Během našeho mlčení se u nás ale objevily stavy, kdy jsme se sami sebe ptali, jestli je na The Police ještě někdo zvědavý. Jakmile se začaly tak dobře prodávat vstupenky, spadl nám kámen ze srdce."

Zpěvák a baskytarista Sting v sobě nápad vrátit se na scénu oživil jako první. "Nejdříve jsem to musel říct Andymu a Stewartovi, pak celému světu. Bál jsem se, že mi to nebudou věřit, protože jsem návrat několikrát předtím vyloučil. Jejich první reakce byla, že to musí být velké turné v největších městech."

The Police jsou momentálně v USA. V pondělí se představí ve Phoenixu, ve středu v Los Angeles. Evropská část turné začne 29. srpna ve Stockholmu, v Praze bohužel nevystoupí, byť to měli původně v plánu. Poslední koncert je naplánovaný na 11. listopad do Bostonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám