Hlavní obsah

Prima na podzim: nový rodinný seriál, reality show, Kraus, Bílá i Sheldon

Novinky, Stanislav Dvořák
Aktualizováno

Vysílací schéma na podzim 2010 odhalila ve čtvrtek televize Prima. Z původních českých pořadů startuje nová "rodinná sága" Cesty domů, kuchařská reality show Na nože nebo již dříve představená Show Jana Krause a Česko Slovensko má talent.

Článek

"Prima a Prima Cool je jediná skupina, jejíž podíl (sledovanosti) roste," uvedl generální ředitel televize Marek Singer. Prima Cool je podle něj nejrychleji rostoucí digitální stanicí v Česku.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lucie Bílá a Jan Kraus budou porotci show Česko Slovensko má talent.

V nadcházející podzimní sezóně má sledovanost udržet a možná i zvýšit nová "rodinná sága" Cesty domů, kterou režíruje Jiří Adamec. Podílejí se na ní bývalí tvůrci konkurenční Ordinace v růžové zahradě Barbara Bulvová a Jan Coufal a hlavní role dostali např. Ladislav Potměšil, Miroslav Etzler a Jan Dolanský. Seriál bude velkorysý i v exteriérových lokacích, slibuje Prima.

Třetí řadou pokračují Přešlapy, do kterých přibudou nové postavy (Zuzana Kajnarová a Linda Rybová).

"Pohlreich bude zlej"

V kuchařské reality show Na nože bude dvanáct kuchařů soutěžit o milión korun pod dohledem známého televizního šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha.

"Pohlreich bude zlej," přesvědčuje programový ředitel Primy Gordon Lovit, který uvedl také Skeč bar se Zdeňkem Izerem a Nelou Boudovou a Soukromá dramata, pořad o skutečných lidech a ranách osudu, který připravuje reportér Janek Kroupa.

Na Primě Cool poběží premiérové řady Simpsonů a Teorie velkého třesku, kultovní komediální série o ulítlém géniovi Sheldonovi, jeho spolubydlícím Leonardovi, který marně usiluje o blondýnu Penny, a partě "geeků" z univerzity.

K tahákům sezóny mají patřit také dříve oznámená show Česko Slovensko má talent a páteční noční talk-show s Janem Krausem.

Reklama

Výběr článků

Načítám