Hlavní obsah

Prima chystá tři nové reality show

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžu u vás přespat?, Chůva v akci a zatím pracovní název Rodinka. To jsou tři úplně nové reality show, které TV Prima kromě VyVolených II. pustí v dohledné době na obrazovku. V Můžu u vás přespat? (na Primě pořadu říkají MUP) se vždy jedna celebrita nastěhuje na den do "obyčejné" rodiny, která ji hostí a celebrita pozve na oplátku své hostitele, aby prožili jeden den s ní.

Článek

Pro začátek se na návštěvu chystají Bára Štěpánová a Anife Vyskočilová. Reality show uvidíme již v pondělí 20. února večer. Projekt Rodinka - zřejmě nějaká pěkně potrhlá - se připravuje na březnové středeční večery a v dubnu se objeví Chůva v akci, což je verze americké Nanny 911, ve které se televizi přihlásily rodiny, které mají těžko zvladatelné dítě a profesionální chůva jim poradí, jak malého zlobílka usměrnit.

Mezi nejzásadnější změny patří rozjezd pravidelného vysílání VyVolených II v cyklu úterní zúčtování, čtvrteční výzva a sobotní duel. VyVolení II začínají tuto sobotu 18. února večer, vítěz cen v hodně patnácti miliónů bude znám do konce června. Po zhruba desetidenním výběru se první soutěžící nastěhují do vily 25. února, první vyřazený ji opustí 11. března.

Novou Vilu s televizním studiem postavila Prima v pražské Libni nedaleko Libeňského mostu. Výstavba domku stála osm miliónů korun, do studia včetně zázemí investovala Prima tři milióny, na další čtyři milióny korun přišly stavební, výkopové a jiné práce. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám