Hlavní obsah

Přesunují se američtí Southern Avenue, platí květnoví Korn

Novinky, Stanislav Dvořák

Pražské koncerty několika světových kapel se přesouvají, ale jiné jsou stále v programu. Změny nastaly mimo jiné u festivalu Prague international bluenight.

Videoklip skupiny Southern AvenueVideo: Southern Avenue

 
Článek

Agentura Liver Music oznámila náhradní termíny všech jarních koncertů ze série Prague international bluenight.

„Koncerty Southern Avenue a Waltera Trouta se budou konat ještě letos, koncerty kapel Larkin Poe a Wille & The Bandits se uskuteční příští rok,“ uvedla.

„Na letošní rok jsme se opravdu těšili, protože naše série Prague international bluenight slaví neuvěřitelných 20 let. Chystali jsme nadupaný ročník s deseti koncerty,“ řekl za agenturu Radim Svatoň.

Foto: Southern Avenue

Southern Avenue

„Bohužel aktuální situace koncertům nepřeje, a tak se ze slavnostního roku pomalu stává ten nejtěžší, kdy budeme jako agentura bojovat o přežití. Z deseti potvrzených koncertů jsme museli již 3 koncerty zrušit ještě před jejich oznámením a čtyři jarní koncerty nyní překládáme,“ dodal.

Vycházejí Pearl Jam, Strokes i Depeche Mode

Kultura

Američtí Southern Avenue zahrají na stejném místě, tedy v Paláci Akropolis, 13. prosince. Koncert zpěváka a kytaristy Waltera Trouta se uskuteční ještě o něco dříve, a to 2. září v pražském Lucerna Music Baru a v Uherském Brodě 4. září.

Druhá dvojice koncertů se posouvá až do roku 2021.

Bluesoví Larkin Poe zahrají 2. března 2021 v Lucerna Music Baru. Poslední z plánovaných jarních koncertů, Wille & The Bandits, je posunut na konec dubna, přesněji na 29. dubna 2021. Všechny zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Stále se prodávají lístky na nejbližší pražské megakoncerty skupin Korn (30. května) nebo Guns N’ Roses (19. června) a Lennyho Kravitze (30. června).

Reklama

Výběr článků

Načítám