Hlavní obsah

Pražský Aerodrome přivítá System of A Down i Flogging Molly

Novinky, Stanislav Dvořák

Pořadatelé zveřejnili kompletní program jednodenního festivalu Aerodrome. Na pražském Výstavišti zahrají 14. srpna System Of A Down, NOFX, Killswitch Engage a Flogging Molly.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Flogging Molly

Článek

Americká skupina Flogging Molly hraje rock inspirovaný jak punkem, tak i irským folklórem. "Kdybychom neměli mandolínu, akordeon, housle a flétnu, byl by to punk rock. Kdybychom neměli kytaru, baskytaru a bubny, byla by to tradiční irská hudba," uvedl zakladatel skupiny Dave King.

Flogging Molly vydali pět studiových alb a jejich skladby zazněly i ve známých filmech, např. Pán a paní Smithovi nebo PS: Miluji tě.

Hlavní hvězdou večera je System Of A Down. Rocková skupina vznikla v Kalifornii v devadesátých letech a proslavila se hlavně druhým albem Toxicity z roku 2001. Později si prošla krizí a rozpadem, ale v roce 2011 se znovu dala dohromady. V ČR už jednou vystupovala v roce 1998.

Vstupenky na festival jsou v prodeji na Eventim.cz/aerodrome a Ticketportal.cz. Vstupenky k stání jsou nyní k dispozici za 1290 korun a k stání u pódia (tzv. Golden Circle) za 1990 korun. Ceny platí do 30. dubna.

Reklama

Výběr článků

Načítám