Hlavní obsah

Praha se chystá na koncert McCartneyho

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalý člen skupiny The Beatles Paul McCartney bude v české metropoli poprvé koncertovat v neděli 6. června. Vystoupí v novém prostoru T-Mobile Parku v Praze 9, několik desítek metrů od výstupu ze stanice metra Kolbenova na trase B.

Foto: Bohemian Gran Fondo
Článek

V areálu jsou již postaveny tribuny i pódium. Aparatura a veškeré technické záležitosti budou nainstalovány v sobotu, den před koncertem. McCartney dnes vystupuje v německém Lipsku. Do Prahy by měl dorazit s celou rodinou v sobotu.

Podle informace Petra Nováka z pořádající agentury Interkoncerts budou v areálu koncertu zpřísněné bezpečnostní podmínky. "Je zakázáno vnášet deštníky, fotoaparáty, videokamery, diktafony a pití ve velkých lahvích. Skládací stoličky, malé nápoje do 0,5 l a dalekohledy jsou povoleny."

V den koncertu budou v prodeji lístky v následujících cenových kategoriích: k stání na plochu 1000 Kč, stání u pódia 1500 Kč, sektory B, C a D 3000 Kč a sektor A 5000 Kč. Pořadatelé na koncertu očekávají až 50 tisíc diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám