Hlavní obsah

Postradatelní 3: K Arniemu a Stallonovi se připojí Gibson, Banderas i Ford

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už 14. srpna vtrhnou za zvuku střelby z automatických zbraní a výbuchů granátů do kin Expendables (Postradatelní) 3. Fotky a video z natáčení akční komedie dokazují, že to bude další nostalgické setkání akčních veteránů, tentokrát ještě v širším složení.

Upoutávka na film Expendables 3Video: Bontontonfilm

 
Článek

V partě „těch hodných“ se sejde Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Harrison Ford a Wesley Snipes. A proti nim bude stát hlavní záporňák v podání Mela Gibsona.

Jeden ze zakladatelů Expendables, zlotřilý obchodník se zbraněmi Conrad Stonebanks (Gibson), se postaví proti svým bývalým kolegům. Už jednou se ho marně snažili odstranit, ale nevyšlo to. Barney (Stallone) už uvažuje o důchodu a do týmu zabijáků přijme mladou krev (Kella Lutz ze série Twilight, Glen Powell, Victor Ortiz). Poprvé s nimi jde do akce dokonce i žena (Ronda Rousey).

Foto: Bontonfilm

Mel Gibson v Expendables 3

”Každý z nich je jedinečný a dostat je dohromady všechny na jedno místo je velmi, velmi vzácné,“ říká o svých spoluhráčích Sylvester Stallone. „Život nás zavedl různými směry a cestami, takže sejít se všichni dohromady je velká událost. Ano, událost – to je pro nás klíčové slovo.“

Foto: Bontonfilm

Antonio Banderas

Podrobnosti příběhu neprozradil, ale veřejným tajemstvím je, že tyto filmy stejně žádný příběh nemají. Jde o starou dobrou nesmyslnou střílečku ve stylu 80. let prokládanou suchými hláškami Stallona a Schwarzeneggera.

Foto: Bontonfilm

Wesley Snipes ve filmu Expendables 3

Choreografie akčních scén se ujal J. J. Perry, který předtím pracoval na filmech jako Mortal Komban, Iron Man, Nespoutaný Django či Beowulf. „Tenhle film je jako byste vzali Expendables a Expendables 2 a dali je dohromady a okořenili hodně pikantní omáčkou. Je to největší akční film, na jakém jsem kdy dělal, a bylo jich víc než sto,“ konstatoval.

Reklama

Výběr článků

Načítám