Hlavní obsah

Poslední díly Terminátora byly nezajímavé, přiznala Linda Hamiltonová. Šestý má být lepší

Novinky, Stanislav Dvořák

Ani herečka Linda Hamiltonová (Sarah Connorová z Terminátora) se nerozpakovala říct, že poslední Terminátoři za moc nestojí. Právě dotočila nový díl Terminator: Dark Fate, u kterého by si otrávení fanoušci snad mohli spravit chuť.

Foto: Skydance Productions a Paramount Pictures

Původní Sarah (Linda Hamiltonová) vpravo.

Článek

Nový díl je ve stádiu postprodukce a do kin má vstoupit v listopadu 2019.

„Přála jsem si, aby byly dobré, s něčím začnete a investujete do té značky... Ale nějak se tam vytratily postavy, na kterých by záleželo. Příliš mnoho lidí, příliš mnoho point,“ zamyslela se herečka nad minulými díly.

„Myslím, že jsme udělali dobrou práci, když jsme teď zase zúžili své zaměření, takže by to mělo odrážet ty první dva filmy,“ tvrdí.

Kritiky pátého dílu byly zrdcující a ani běžní fanoušci se do kin moc nehrnuli. Studio pochopilo, že zmatený film představuje skutečný průšvih a zahraniční média potom psala, že další pokračování už asi vůbec nebude.

Foto: Tristar Pictures

Sarah Connorová v Terminátorovi 2

Po určité pauze se ale režisér Tim Miller chopil nápadu od samotného Jamese Camerona. Diváci tak snad ještě mají naději, že nevzniklo další zbytečné pokračování. Film má úplně ignorovat díly 3, 4 a 5 a navazovat jen na Terminátora 2. Objeví se v něm ústřední dvojice Arnold Schwarzenegger a Linda Hamiltonová a také John Connor jako dítě.

Foto: Paramonut Pictures

Natalia Reyesová v šestém dílu Terminátora

Jednu z důležitých rolí má i drobná černovláska Natalia Reyesová, kolumbijská herečka, která se od devíti let motala kolem televizních pořadů a seriálů. V roce 2011 se přesunula do New Yorku, kde studovala na The Lee Strasberg Theatre and Film Institute. Tato role by mohla znamenat přelom v její kariéře.

Snímek se částečně natáčel v Budapešti.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Anketa

Zkazila podle vás pokračování původního Terminátora?
Ano
71,5 %
Ne
28,5 %
Celkem hlasovalo 270 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám