Hlavní obsah

Petra Janů: Superstar držím palce, i když nevěřím, že udělají kariéru

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zpěvačka Petra Janů v pondělí odpovídala na dotazy čtenářů Novinek v moderovaném on-line chatu. "Superstar držím palce, i když nevěřím, že by udělali nějakou závratnou kariéru. Aneta Langerová byla jen jedna," napsala na často opakovaný dotaz, jak vidí účastníky televizní soutěže.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Petra Janů na on-line chatu

Článek

Petra Janů, která se ve skutečnosti jmenuje Jana Petrů, musela na chatu opět vysvětlovat původ svého jména. Jedná se skutečně o pseudonym, ale nemá nic společného se sestrou Lídy Baarové (Zorka Janů).

Čtenářky nejvíc zajímalo, jak je možné, že si udržela tak štíhlou postavu. "Cvičím 4x týdně, jím zdravě, hodně spím. Celkem nuda," popsala Janů. "Už mám tak ustálený jídelníček, že to mohu vyučovat," dodala v žertu.

Někteří posluchači ale přišli i s kritickými dotazy ohledně přechodu od rocku ke střednímu proudu. "Přijďte někdy na můj koncert a uvidíte, že nezpívám jen střední proud", vyzvala zpěvačka. Šlo podle ní o přirozený vývoj a i dnes stále zpívá rockové věci (Exploduj!, Jámy a Motorest).

Dotazům na mediální spor Vondráčková-Kubišová se Petra Janů raději vyhla diplomatickou oklikou. "Nemám právo si něco myslet, ale v roce dvacátého výročí revoluce je to masakr. Krom toho nejsem objektivní, protože Martu mám moc ráda," napsala.

Reklama

Výběr článků

Načítám