Hlavní obsah

Parket na StarDance ovládla soutěžní dvojice Procházka a Bufková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

V sobotu večer odstartovala na ČT1 pátá řada taneční soutěže StarDance. Vystoupením českých hvězd kralovali Martin Procházka a Tereza Bufková, kterým odborná porota udělila nejvíce bodů. Naopak nejméně bodů od porotců získali Petr Bende a Lucia Krnčanová.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Martin Procházka a Tereza Bufková

Článek

Úvodní tanec patřil moderátorům Marku Ebenovi a Tereze Kostkové. „Vítáme vás zpátky na parketu StarDance po dvou letech,“ pozdravila publikum po tanci Kostková. „Dva roky jsou dlouhá doba a my jsme po celou tu dobu s choreografem Petrem Čadkem trénovali tuhle minutu,“ pobavil všechny přítomné Eben.

Foto: Petr Horník, Právo

Marek Eben a Tereza Kostková

Z herců se v letošní StarDance představí také Oldřich Navrátil, David Švehlík a Barbora Poláková známá z divadelní hry o Kristýně Kočí Blonďatá bestie. Mezi soutěžící se sportovní minulostí se letos řadí bývalá atletka Kateřina Baďurová a exhokejista Martin Procházka.

Právě jemu a jeho partnerce Tereze Bufkové přiřkli porotci při sobotním tanci nejlepší hodnocení - 27 bodů. „Krásně, já jsem dlouho neviděl, že by někdo s partnerkou nakládal tak opatrně,“ neskrýval své nadšení ze soutěžního vystoupení Eben. „Tady jsme viděli nejlépe tančícího hokejistu na světě,“ složil poklonu páru porotce Zdeněk Chlopčík.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Petr Bende a Lucia Krnčanová

Stejně kladné hodnocení však již nedostala soutěžní dvojice Petr Bende a Lucia Krnčanová, která tancovala hned po Procházkovi a Bufkové. Oba získali od porotců pouze 20 bodů. „Já bych chtěla vyzdvihnout vaší rytmickou přesnost... Nicméně opět mi chyběla uvolněnost,“ zhodnotila výkon porotkyně Eva Bartuňková. ČT show nabídla v HD rozlišení, přenos snímalo 13 kamer.

Atmosféru tanečního parketu v sále, který pojme 300 diváků, umocnilo 250 efektových světel. Následující díly soutěže se budou opět vysílat z Barrandova. Studia na Kavčích horách, kde sídlí Česká televize, totiž rozměrově neodpovídají nárokům britské BBC, která na pořad vlastní licenci.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Porota StarDance

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám