Hlavní obsah

Pařížská premiéra Batmana byla kvůli střelbě v Denveru zrušena

V Paříži zrušilo páteční slavnostní premiéru snímku Batman - Temný rytíř povstal filmové studio Warner Brothers kvůli střelbě v kině na předměstí Denveru v Coloradu. Oznámil to na své webové stránce deník The Hollywood Reporter.

Foto: Matt Sayles/Invision/AP, ČTK/AP

Představitelé filmu Batman Temný rystíř povstal: zleva Morgan Freeman, Joseph Gordon-Levitt, herečka Anne Hathawayová, režisér Christopher Nolan a Christian Bale, Gary Oldman a Michael Caine.

Článek

Při střelbě během půlnočního promítání nového filmu Temný rytíř povstal, bylo v pátek časně ráno v Denveru zastřeleno 12 diváků. [celá zpráva]

Studio Warner Brothers, které film natočilo, v prohlášení vyjádřilo "hluboký zármutek nad tímto šokujícím incidentem". Podle The Hollywood Reporter studio zrušilo pařížskou slavnostní premiéru, které se měli v pátek večer v kině na Champs-Elysées zúčastnit režisér Christopher Nolan a herci Christian Bale, Anne Hathawayová a Morgan Freeman.

Tvůrci filmu také odřekli tiskovou konferenci s novináři před večerní premiérou. Další hvězda filmu, Marion Cotillardová, také zrušila rozhovor s francouzskou televizí TF1 plánovaný na páteční večer.

V České republice půjde snímek do kin 26. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám