Hlavní obsah

Pakul bude cool. S Dusilovou, Načevou, Pavlíčkem a Lanugem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kongresové centurm neboli bývalý komunistický Palác kultury v Praze přezdívaný Pakul se o víkendu 18.-20. prosince přejmenuje na vánoční hudební tržiště United Pacool Market. Produkty českých designérů, hlavně mladých umělců a značek, se tam setkají s hudbou.

Foto: Adam Holý

Lenka Dusilová

Článek

Na akci můžete pořídit originální dárek a současně si poslechnout koncerty kvalitních domácích interpretů – Lenky Dusilové, Moniky Načevy s Michalem Pavlíčkem a kapely Lanugo.

„Myslíme na lidi, kteří se vánočním shonem nechtějí stresovat již v listopadu. Přesně pro ně jsme připravili United Pacool Market poslední předvánoční víkend,“ řekl organizátor Martin Kořínek.

V nabídce najdete umění a nezávislou módu, knihy, hudbu, literaturu, šperky i stromky a kapry.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Michal Pavlíček v pražské O2 Areně

Nadžánrovou zpěvačku Lenku Dusilovou, která je držitelkou několika cen, není třeba představovat, stejně jako Michala Pavlíčka a Načevu. Skupina Lanugo debutovala v roce 2009 výbornou eponymní deskou a v roce 2011 potvrdila kvalitu albem Lanugo 2011. Hraje docela překvapivou směsku popu, jazzu a elektroniky.

Vstupenky na koncerty jsou v předprodeji na goout.cz a v Ticketpro.

Reklama

Výběr článků

Načítám