Hlavní obsah

Ozzy přeložil koncert na listopad 2020

Novinky, Stanislav Dvořák

Rockový a metalový veterán Ozzy Osbourne zrušil svůj únorový koncert kvůli zdraví, ale jeho příznivci se dočkají nového 13. listopadu 2020 v pražské O2 areně.

Foto: ČTK

Ozzy Osbourne

Článek

Turné No more tours 2 se tedy nakonec konat bude a zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Celá šňůra začne 23. října ve Velké Británii a skončí 7. prosince v Helsinkách ve Finsku. Navštíví i Irsko, Německo, Rakousko, Itálii, Španělsko, Švýcarsko, Švédsko, Finsko a ČR.

Ozzy Osbourne začínal v šedesátých letech v legendárních Black Sabbath, kteří položili základy heavy metalu a ovlivnili stovky kapel. Ozzy však slibnou kariéru téměř zničil svými drogovými excesy a opakovaně končil na léčení.

Přesto se mu podařilo vydat i sólová alba Blizzard of Ozz (1980), Diary of a Madman (1981), Bark at the Moon (1983), The Ultimate Sin (1986) nebo Ozzmosis (1995). Ke Black Sabbath se nakonec na čas vrátil, načež se skupina po posledním turné dobrovolně rozpustila.

„Nemůžu se dočkat, až znova pohnu zadkem, ale musíte být trochu trpělivější. Chci být na 100 % připraven vyrazit, pořádně to na vás rozbalit a vystřelit vás z bot. Neodcházím do důchodu, pořád koncertuju a také je tu nové album. Všem fanouškům upřímně děkuju za trpělivost a loajalitu, miluju vás,“ řekl Ozzy.

Speciálními hosty na všech koncertech jsou Judas Priest.

Nikam nás nepozvali dvakrát, vzpomínají Black Sabbath na 60. léta

Kultura

Reklama

Výběr článků

Načítám