Hlavní obsah

Ozzy na novém albu pracoval se členy Guns N’ Roses i Eltonem Johnem

Novinky, Stanislav Dvořák

Ozzy Osbourne se po delší době opět ozval. Bývalý člen Black Sabbath oznámil, že vydá sólové album Ordinary Man 21. února.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Článek

Album vzniklo v Los Angeles a seznam spolupracovníků tvoří bez nadsázky samé hvězdy. Baskytaru nahrál Duff McKagan (Guns N' Roses) a za bicí se usadil Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Jako speciální hosté jsou uvedeni i Elton John, Post Malone nebo kytarista Tom Morello (Rage Against the Machine).

Ve skladbách Under The Graveyard a Straight To Hell se kytary ujal dokonce ikonický rockový sólista s černým kloboukem Slash.

Foto: Milan Malíček, Právo

Slash je kytarový mistr.

„Všechno to do sebe prostě zapadlo,” řekl Ozzy. „Slash je můj drahý přítel, stejně tak i Elton. Když jsem psal Ordinary Man, vzpomněl jsem si na starou Eltonovu píseň a řekl jsem Sharon: ‘Zajímalo by mě, jestli by si ji se mnou nezazpíval.’ Zeptali jsme se ho a on souhlasil. Zazpíval a zahrál na piano. Pecka.”

Titulní skladba Ordinary Man je zároveň instant trackem, který dostanou všichni fanoušci už nyní, pokud si album digitálně předobjednají: https://ozzy.lnk.to/OrdinaryMan. Deska vyjde jako standardní CD, deluxe CD, černý vinyl a deluxe barevný vinyl, picture disc a samozřejmě digitálně. Navíc každý fyzický nosič bude obsahovat unikátní kód, který dá kupujícímu možnost vyhrát více než 300 cen (včetně vstupů na některý z koncertů v roce 2020 v rámci No More Tours 2, osobní setkání s Ozzym, dárkový certifikát z Ozzyho oficiálního obchodu a mnoho dalších cen).

Koncerty roku 2020: Aerosmith, Clapton, Guns N' Roses, Sting i Ozzy

Kultura

Ozzy Osbourne vystoupí 13. listopadu 2020 v pražské O2 areně.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám