Hlavní obsah

Ozzfest zadarmo? Už to tak vypadá

Novinky, Stanislav Dvořák

Lehce šokující informace se objevila na stránkách rockového festivalu Ozzfest, který se koná pod záštitou legendárního Ozzyho Osbourna. Vstup na tuto americkou monstrakci má být úplně zdarma.

Článek

Zpráva zní neuvěřitelně a vyvolává určitá podezření. Sharon Osbournová, která ve skutečnosti řídí celou akci (Ozzy je spíše maskot), říká, že ceny neustále stoupají a kdyby festival pokračoval stejným způsobem jako doteď, neměli by letos jinou možnost než opět zdražit. "Chceme, aby si mladí mohli dovolit přijít a užít si to," tvrdí altruisticky Osbournová.

Přemýšlivější fanoušci ale tuší, že tady něco není v pořádku. Proč by někdo pouštěl lidi na velký festival zadarmo a kdo bude platit kapely, pronájmy a ochranku? Finta je v tom, že na koncerty nebude moci úplně každý. Zájemci musí jít na internetové stránky Ozzfestu a vyhledat tam odkazy, které je přesměrují na stránky sponzorů a teprve tam si za určitých podmínek (pravděpodobně budete muset udat své osobní údaje, email a podobně) zajistit vstup.

Druhý problém je, že na Ozzfestu nevystupují kromě Ozzyho Osbourna skutečné hvězdy, ale spíše "metalové kapely, o kterých jste nikdy neslyšeli", jak vtipně poznamenal jeden diskutér na serveru časopisu RollingStone. Přesto je to zajímavý projekt a možná inspirace pro české agentury. 

Zbývá dodat, že Ozzy Osbourne pravděpodobně v létě vystoupí v pražské Sazka Aréně, ale to zadarmo určitě nebude. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Do Prahy přijede Ozzy Osbourne

V červnu pravděpodobně zavítá do Prahy britská hard-rocková legenda Ozzy Osbourne. Mluvčí Sazka Arény Zdeněk Zikmund řekl, že koncert je v plánu, ale nemůže...

Výběr článků

Načítám