Hlavní obsah

Osobnost elektronické hudby Adam Beyer ohlašuje v Praze dvě vystoupení

Právo, jaš, kul

Ztělesnění techna a osobnost elektronické hudby. To jsou přirovnání, která používají publicisté píšící o švédském rodáku Adamu Beyerovi. Producent a DJ se do České republiky zatím podíval jen na festivaly a výjimečně na halové akce. Příští rok dorazí poprvé do klubového prostředí pražské SaSaZu, a rovnou dvakrát. Vystoupí v něm 14. a 15. února 2020.

Foto: archiv umělce

Adam Beyer je osobnost svého hudebního žánru.

Článek

„Adam Beyer přijede do Prahy v naprostém vrcholu své kariéry. Zároveň v roce, kdy jeho label Drumcode oslaví čtvrtstoletí. Fanoušci se mohou těšit na hutné basové linky, cit pro atmosféru a osobitý zvuk. Vzhledem k tomu, že se představí po dlouhé době v České republice v intimním prostředí klubu, je počet vstupenek limitován, aby si to lidé opravdu užili,“ láká na koncert promotér Dalin Vajčner.

Zajímavostí budou podle něj i další vystupující. První den před Beyerem zahrají egyptský Raxon, Brazilec Victor Ruiz, který kombinuje techno s exotickým housem, nebo domácí Míša Salačová.

Druhý den se fanoušci mohou těšit na švédského DJ Joela Mulla, jeho italského kolegu Roberta Capuana nebo českého zástupce Dominka Gehringera, jenž ve svých sedmnácti letech odehraje v klubu svůj live set.

Reklama

Výběr článků

Načítám