Hlavní obsah

OBRAZEM: Elektronický popový kabaret Róisín Murphy

Novinky, olk

Po nehodě odložený listopadový koncert zpěvačky Róisín Murphy proběhl ve čtvrtek ve vyprodaném klubu Roxy. Bývalá zpěvačka Moloko si připravila téměř dvouhodinovou show, na které kromě extravagantních šatů a módních doplňků předvedla i hity z nového alba Overpowered.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Róisín Murphy na svém vystoupení v klubu Roxy

Článek

Bývalá zpěvačka oblíbeného již nevystupujícího dua Moloko, měla přijet do Prahy už začátkem listopadu. Koncert ovšem musela odložit kvůli zranění oka, které si způsobila během vystoupení v ruském klubu o rekvizitní židli. Čekání na konec ledna se vyplatilo a Róisín Murphy vystoupila se svou čtyřčlennou kapelou a dvěma doprovodnými zpěvačkami v naprosto vyprodaném klubu Roxy.

Posluchači si mimo extravagantní až kabaretní show přišli i na poněkud rozporuplný výběr z obou jejích studiových alb a dočlali se i například hitu Forever More od Moloko. Největší ohlas diváků měly z šestnácti odehraných písní více elektronické skladby jako například úvodní skladba Cry Baby následující You Know Me Better nebo Movie Star či velký hit z poslední desky Overpowered.

Samotnou show zpěvačka, považovaná za velkou módní ikonu, živila kromě tanečních kreací, také různými šaty či módními doplňky a velkou projekcí k vybraným skladbám. Bohužel žádné příliš velké extravagance či honosné nenositelné modely se nekonaly, a diváky mohly zaujmout snad jen jedny zmačkané zlatavé šaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám