Hlavní obsah

Nový režisér pro příběh Hugha Hefnera, největšího nemravy všech dob

Novinky, Stanislav Dvořák

V dohledné době bude natočen a uveden film o jedné z nejkontroverznějších osobností mediálního světa, multimilionáři a zakladateli časopisu Playboy Hughu Hefnerovi. Původně ho měl režírovat slavný Oliver Stone, ale nakonec padla volba na režiséra X-men Bretta Ratnera, uvádí BBC.

Článek

"Chci to ukázat všechno, od první orgie až po mrtvici, která ho v 80. letech skoro zabila," tvrdí Ratner. O zpracování kuriózního životního příběhu se už pokusilo mnoho lidí, připravoval se dokonce i muzikál. Sám Oliver Stone napsal několik návrhů scénáře, ale pak se rozhodl natočit film Jawbreaker o Usámovi bin Ládinovi a úkol definitivně připadl Ratnerovi.

Režisér, který dnes už 81letého starce označuje za "kmotra sexuální revoluce", navštívil jeho proslulé sídlo, aby s ním dohodl detaily. Zdůraznil, že Hefner svým časopisem pomáhal "v boji za občanská práva a svobodu slova a vzal do své show Jamese Browna v době, kdy se černošští umělci těžko dostávali do televize".

Hefner založil Playboy v roce 1953 a udělal z něj nejrozšířenější pánský časopis na světě. Postupně vybudoval impérium obsahující i televizi, Playboy kluby či kasína. 

Má pověst nenapravitelného zvrhlíka, ale v jednom období svého života se obrátil k víře a žil rodinným životem. Nakonec se ovšem vrátil ke starému  životnímu stylu a dodnes vymetá večírky se svou armádou placených společnic.

Reklama

Související témata:

Související články

Otec Playboye prý doplatil na bouřlivý sex

Pravdivost přísloví "s čím kdo zachází, tím také schází" prý na vlastní kůži pocítil zakladatel pánského magazínu Playboy Hugh Hefner, který letos v dubnu...

Výběr článků

Načítám