Hlavní obsah

Nový představitel Bonda budí velmi rozporuplné reakce

Novinky, Stanislav Dvořák

Na nového představitele kultovní postavy Jamese Bonda, herce Daniela Craiga, se sesypala kritika - podle britského tisku na tuto roli nemá potřebný šmrnc. Naopak bývalí Bondové ho považují za výborného herce.

Článek

"James nudný" je přezdívka, kterou dostal Craig například od britského deníku Daily Mirror. Prý nemá šarm ani charisma. Naopak vysloužilí agenti 007 Pierce Brosnan a Sean Connery považují Craiga za výborného nástupce.

"Je to dobrý herec," řekl v pondělí Pierce Brosnan a vyjádřil přesvědčení, že Craig to zvládne. "Je výrazný a má skvělý hlas... je neohrožený a může se prokázat celou řadou filmů," dodal.

Podle nejproslulejšího Bonda všech dob Seana Conneryho je Daniel Craig "vynikající volba" a skutečně zajímavý typ.

Bond do Česka

Některé scény z chystaného filmu o Jamesi Bondovi se zřejmě budou točit v areálu opuštěné nemocnice v Plané na Tachovsku. [celá zpráva]

Produkční společnosti se prý opuštěný areál velmi líbil. Je totiž bez lidí, ale přitom jsou zde vybavené operační sály. Filmaři tady chtějí v červnu natáčet asi dva dny. Agent bude po zranění operován a ošetřován v nemocnici. Podle producentů by byla nemocnice vhodná i na natáčení jiných filmů či reklam.

Bond se bude prohánět i po Karlových Varech. [celá zpráva]

"Pro natáčení si filmaři vybrali Císařské lázně, ale filmovat se bude i v Grandhotelu Pupp, na Mlýnské a Vřídelní kolonádě, Zámeckém vrchu a částečně rovněž v Hůrkách nad městem," prozradila náměstkyně karlovarského primátora Monika Makkiehová (ODS), podle níž může město na pronájmu objektů a veřejného prostranství vydělat až 400 tisíc korun.

"Město Karlovy Vary jako místo, kde se natáčelo, bude uvedené v titulcích filmu," pochlubila se náměstkyně, jak pronájem vyjednala. "Taková reklama by nás jinak přišla na spoustu peněz. I když přímo ve filmu Karlovy Vary budou úplně nějakým jiným městem," dodala s tím, že filmaři mají do lázní přijet v půlce dubna.

Reklama

Související články

Novým agentem 007 bude herec Daniel Craig

Dalším z řad představitelů nesmrtelného agenta Jeho Veličenstva Jamese Bonda se stal po náročných konkurzech sedmatřicetiletý britský herec Daniel Craig....

Výběr článků

Načítám