Hlavní obsah

Nový film Ashtona Kutchera schovali před novináři, zřejmě vědí proč

Novinky, Stanislav Dvořák

Americké filmové servery se baví na účet nového filmu Killers s Ashtonem Kutcherem a Katherine Heighlovou. Film ještě nikdo neviděl, protože studio zrušilo tiskové projekce pro kritiky. To bývá předzvěstí velkého propadáku.

Foto: ČTK

Ashton Kutcher, v pozadí jeho partnerka Demi Moorová s dcerou

Článek

V minulosti bylo vynechání tiskových projekcí nemyslitelné a i dnes je to velmi neobvyklý postup. Firmy mají naopak zájem přilákat co nejvíce médií. Jenže v některých případech dobře vědí, že film je naprostý nesmysl, a tak se ho snaží před premiérou utajit.

"Studia zjistila, že potenciální diváci se nechají zmanipulovat a zajdou na špatný film, když není nikdo, kdo by je varoval," píše server Cinemablend.

Lidé si později stejně mezi sebou řeknou, který film nestojí za nic, ale studia zajímá hlavně první víkend, kdy film má vydělat nejvíc. Když vyjdou recenze až o víkendu nebo v pondělí, i nejhorší film vybaven reklamní kampaní něco vydělá. Film Killers s Katherine Heiglovou a Ashtonem Kutcherem je prý komediální thriller o zamilovaném agentovi, jehož manželka nezná jeho minulost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám