Hlavní obsah

Nové knihy: Musso, Janda, Hvížďala, Gordon i Schrötter

Právo, František Cinger

Skoro detektivní příběh z Paříže, návrat mezi Čechy a Němce před 2. světovou válkou, portrét Evy Jiřičné, audiokniha i komiks.

Foto: David Ryneš, Novinky

Nové knihy

Článek

Guillaume Musso:

Byt v Paříži

Nové knihy

Policistka Madeline a spisovatel Gaspard nemají nic společného – dokud si omylem nepronajmou stejný jednopokojový byt v Paříži, jenž ukrývá záhadnou minulost slavného malíře. Namísto očekávaného klidu se oba ocitají na vzrušující cestě za odhalením tajemství.

Motto, přeložily Andrea a Daniela Marešovy, 392 strany, 349 Kč

Martin Janda:

Pro dnešek a pro příště zavřeno

Nové knihy

Němci a Češi a v pozadí Sudety konce třicátých let 20. století. Stefan byl stejně starý jako jeho přítel hospodský Hans, oba se narodili v roce 1910, chodili spolu do školy, jejich rodiny se navštěvovaly, ale nadchází rok 1937 a pak válečná léta a všechno je jinak.

XYZ, 269 Kč

Karel Hvížďala:

Prostory a dialogy Evy Jiřičné

Nové knihy

V  rozhovorech Eva Jiřičná probírá jednotlivé zásadnější realizované stavby a tím zpřístupňuje způsob svého vnímání prostoru. Důraz klade na dialog se zadavatelem; je toho názoru, že dobrý projekt může vyplynout jen ze vzájemného sblížení architekta s klientem.

Mladá fronta, 256 stran, 399 Kč, e-kniha 276 Kč

Richard Gordon:

Doktor v domě

Nové knihy

V první knížce série se setkáváme s adeptem lékařství Richardem. U zkoušek na lékařskou fakultu komisi zaujme více než intelektuálními schopnostmi úspěšnou praxí zadáka v ragbyovém mužstvu. Stává se z něho doktor a to nejlepší v životě i v praxi ho ještě čeká…

Radioservis, čte Aleš Procházka, CD, mp3, 4:20 hodin, 299 Kč

Jane Yolenová:

Mapa kostí

Nové knihy

Rok 1942 a polská dvojčata Chaima a Gittel vyženou z jejich krásného domova do lodžského ghetta. Chaim je přemýšlivý básník a s Gittel často komunikuje jen tichými pohledy. Když dvojčata dorazí do Sobanku, kde panují odporné podmínky, pouto se stane břemenem...

Moba, Petra Pechalová, 456 stran, 399 Kč, e-kniha 174 Kč

Josef Schrötter:

Svět očima psychotronika

Nové knihy

Známý psychotronik ve své nové knize názorně přibližuje různé techniky, směry a jejich kombinace i legendární postavy z oblasti psychotroniky a léčitelství. Čtenář tak získá hluboký vhled, dokonalou orientaci a nalezne směr, který je pro něj nejvhodnější, dokáže tak srovnat všechny svoje energetické úrovně, tělo, mysl a duši.

Eminent, 228 stran, 349 Kč

Brian Michael Bendis:

Strážci galaxie 4: Prvotní hřích

Nové knihy

Konečně se dozvíme, co se stalo v rakoversu, a proč se z něj Star-Lord, Drax a Thanos vrátili, ale Nova nikoliv. Lehké to nemá ani Flash Thomson, zapomenutý na mimozemské planetě, jehož symbiont Venom se pořád víc vymyká kontrole...

Crew, přeložil Ludvík Plata, 180 stran, 399 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám