Hlavní obsah

Nové knihy: Hakan Östlundh, Neil Gaiman, Terry Pratchett a Pavla Melková

Právo, Jaroslav Špulák

Knižní trh se na začátku nového roku pomalu probouzí. Přináší severskou detektivku, pozvánku do snového světa Neila Gaimana a Terryho Pratchetta a příběhy osobností.

Foto: Novinky

Nové knihy

Článek

Hakan Östlundh: Prorokova zima

Hned na začátku letošního roku se na trh dostává severský thriller Prorokova zima. Někteří publicisté ho přirovnávají ke slavné sérii Milénium. Hlavní hrdina Elias dostane dvě zdrcující zprávy najednou. Jedna se týká jeho vlastního zdraví, druhá jeho otce Anderse, který se stane obětí bombového atentátu na služební cestě v Sarajevu. Eliasův život se obrátí vzhůru nohama.

Vendeta, 392 stran, 399 Kč

Obal knihy

Neil Gaiman, Terry Pratchett: Dobrá znamení

Reedice velmi úspěšné knihy dvojice Gaiman - Pratchett. V Tadfieldu nadešel soudný den a tentokrát to není jen na zkoušku. Nadcházející sobotu po odpoledním čaji má přijít konec světa, a spousta lidí si vzala do hlavy, že se postará o to, aby se to skutečně stalo.

Talpress, 408 stran, 499 Kč

Obal knihy

Pavla Melková: Ke stolu!

Pozvání Ke stolu! svedlo do jedné knihy devatenáct autorů z různých pracovních oblastí. Jejich úkolem bylo identifikovat vždy jedno téma, které mu osobně leží nejvíce na srdci a jehož řešení může zlepšit kvalitu rozvoje Prahy a života v ní.

Dokořán, 184 stran, 250 Kč

Obal knihy

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám