Hlavní obsah

Nova v neděli vysílá novou talkshow Genzera a Suchánka

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V neděli 10. února od 21.50 se divákům Novy poprvé představí programová novinka – talkshow Michala Suchánka Richarda Genzera Mr. GS. Jejich pořad se bude objevovat na Nově pravidelně každý týden v tomto čase až do června.

Foto: Josef Louda, Právo

Oblíbená dvojice Richard Genzer - Michal Suchánek se vrací.

Článek

Název pochází z iniciál jejich jmen a příjmení. V každém pořadu vyzpovídají hlavní protagonisté dvě osobnosti. Pořad se předtáčí za účasti publika v pražském divadle Metro a součástí programu je i hudební doprovod, který obstarává na různé nástroje Václav Kopta.

„Říkám tomu Václav Kopta Revival Band,“ směje se Kopta, jehož si filmoví fanoušci známé teenegerské komedie Sněženky a machři pamatují v roli Radka. Kopta kromě hudebního doprovodu a drobných hudebních klauniád může aktivně vstupovat do rozhovorů s hosty a glosovat tak dění na scéně.

Děláme, co jsme si ukradli

Oba moderátoři se názvu talkshow vyhýbají, spíše jde o komedy show. „My tomu neříkáme talkshow ale anti-talkshow,“ tvdí Suchánek s Genzerem. „Vybrali jsme si talkshow. Tento formát vznikl v roce 1910 v Americe. Od té doby ho všichni kradou. Ukradl ho Jan Kraus, ukradli jsme ho i my,“ řekl v nadsázce na čtvrteční prezentaci pořadu pro novináře generální ředitel Novy Petr Dvořák.

„Není to parodie na Krause (talkshow Uvolněte se, prosím!, pozn.red.), děláme, co nás baví, co jsme si ukradli,“ kontrovali oba moderátoři. A jak si budou vybírat hosty? „Určitě to budeme konzultovat, a určitě se nám nestane, že bychom si pozvali třeba výherce třetí řady VyVolených,“ vstoupil do odpovědi šéf Novy.

Do studia si budou zvát hosty, s nimiž se tolik neznají, kamarádům se chtějí vyhnout. „Máme pocit, že když pozveme kamaráda, nebude to ono," vyvrátili možnost, že by se ve studiu jako hosté objevili bývalí kolegové z Tele Tele Veronika Žilková a Jaroslav Carda.

Po moderátorce odpoledních zpráv Novy Renatě Czadernové se v pořadu objeví fotograf Jan Saudek, modelka Martina Poulíčková nebo kouzelník Pavel Kožíšek. „Nezveme si tam hosty, abychom si z nich dělali prvoplánově legraci nebo je hned dostali do úzkých. Baví nás improvizovat, a kam se to dostane, tam se to dostane," poznamenal Suchánek.

Reklama

Výběr článků

Načítám