Hlavní obsah

Nová stanice Prima Krimi zahájí Dívkou ve vlaku

Právo, jp

Na Velikonoční pondělí 2. dubna začne vysílat nová bezplatná televizní stanice s názvem Prima Krimi. Jak název napovídá, program bude zaměřen zejména na zahraniční detektivní seriály.

Foto: Prima, Novinky

Logo televize Prima

Článek

První vysílací den od 20 hodin uvidí diváci premiéru „mystery thrilleru” Dívka ve vlaku, natočeného v roce 2016 podle stejnojmenného knižního bestselleru s Emily Bluntovou v hlavní roli.

Od soboty 7. dubna nabídne stanice ve 22:05 premiéru krimiseriálu American Crime Story: Versace, který se mimo jiné zabývá příběhem kolem vraždy ikonického módního návrháře Gianniho Versaceho. V seriálu, který poběží vždy každou sobotu a neděli ve zmíněném čase, uvidí diváci Penélope Cruzovou poprvé jako blondýnku. Versaceho milence hraje známý zpěvák Ricky Martin.

Změny na Prima Love

Na stanici Prima Krimi se přesune ze stanic Prima Love vysílání reprízových krimiseriálů a jejich nových řad, jako jsou například Sběratelé kostí, Rizzoli and Isles: Vraždy na pitevně, Myšlenky zločince, Castle na zabití, Closer: Nové případy, Julie Lescautová, Odpadlík, Policie New York či Vraždy v Midsomeru.

V souvislosti s přesunem krimiseriálu dojde k úpravě programu Prima Love. Ten se znovu ve skladbě pořadů přiblíží ženské tematice, více se zaměří na romantiku a oddychové seriály. Vrátí se tam například telenovela Tisíc a jedna noc.

Signál nové stanice zachytí zájemci terestricky prostřednictvím třetího digitálního multiplexu Czech Digital Group, přes satelitní, kabelové a IPTV operátory Skylink, UPC, O2TV, Digi CZ a T-Mobile TV.

Program Prima Krimi začne od 2. dubna vycházet jak v sobotním Magazínu Práva, tak i v denním přehledu televize.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám