Hlavní obsah

Nová pohádka od Svěráka. S Klusem, Dykem i Polívkou

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtrnáctého srpna má do kin vstoupit nová hudební pohádka z pera Zdeňka Svěráka, kterou svěřil do režisérských rukou svého syna Jana Svěráka.

Upoutávka na film Tři bratřiVideo: Bioscop

 
Článek

Tři bratři (Vojtěch Dyk, Tomáš Klus, Zdeněk Piškula) se v rodinném filmu vydají do světa na zkušenou. Během toho se dostanou do různých pohádek, potýkají se se zlem a nebezpečím a hledají si nevěsty - vše v obalu laskavého humoru, na jaký jsme od Zdeňka Svěráka zvyklí, a také v doprovodu písniček oblíbeného dua Svěrák - Uhlíř.

V dalších rolích hrají Bolek Polívka, Oldřich Kaiser, Jiří Lábus, Miroslav Táborský, Ivana Chýlková nebo Zuzana Norisová. Malou roličku má i Zdeněk Svěrák.

Svěrákovi podobně spolupracovali na úspěšné komedii Vratné lahve z roku 2006 nebo na Tmavomodrém světě, válečném dramatu o českých letcích ve Velké Británii. Nejslavnějším filmem Jana Svěráka podle scénáře jeho otce je dodnes Kolja, oceněný i Oscarem.

Reklama

Výběr článků

Načítám