Hlavní obsah

Nova na jaře: Kameňák, The Voice a vaření

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Nova chystá na jaro 2019 kuchařskou show MasterChef, nový seriál Kameňák nebo pěveckou show The Voice.

Foto: Nova

Seriál Kameňák

Článek

Pondělní večery budou patřit krimi seriálu Specialisté. V úterý a čtvrtek večer poběží tradiční Ordinace v růžové zahradě. Novou tváří seriálu je Petra Bučková, která hraje Naďu, dceru Petra Rychlého, jež se vrátí z Ameriky. Ve středu pokračuje Výměna manželek a také kuchařská show MasterChef, jejíž účastníci budu vařit také ve škole nebo na zabijačce.

V únoru začne pátky okupovat nový seriál Kameňák s Václavem Vydrou v hlavní roli. „Jsem rád, že to bude žít na Nově v dalších šestnácti dílech. A Jana Paulová bude pořád moje manželka,“ řekl Vydra. Dalších rolí se ujali Martin Dejdar, Alice Bendová či Veronika Žilková.

V neděli (od 10. února) Nova nabídne pěveckou show The Voice. Rolí koučů se ujali Vojtěch Dyk, Kali, Jana Kirschner a Josef Vojtek. „Bereme to smrtelně vážně a doufám, že se podaří objevit ne jeden, ale několik obrovských talentů,” tvrdí Jana Kirschner. Moderovat budou Mária Šírová a Tereza Kerndlová.

Pondělí až pátek běží nekonečný seriál Ulice. Chystá se i další řada Policie Modrava nebo další řada pořadu Malé lásky.

Může se vám hodit na Zboží:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám