Hlavní obsah

Nova láká na seriál Gympl, vaření i návrat pořadu Na vlastní oči

Novinky, Stanislav Dvořák

Televize Nova představila v pondělí hlavní body svého podzimního programu. Začne nový seriál Gympl s ručením omezeným, pokračuje Ordinace v růžové zahradě 2, startuje kuchařská show Master Chef a vrací se kdysi slavný investigativní pořad Na vlastní oči.

Videoklip GymplVideo: TV NOVA

 
Článek

"Hlavním naším cílem bylo rozšířit nabídku domácí tvorby," řekl v úvodu generální ředitel Novy Jan Andruško. To má zajistit hlavně Gympl s ručením omezeným, seriál, jenž se zaměří na konflikty ze světa učitelů, žáků a rodičů a má podle svých tvůrců přinést směs humoru a romantiky.

Foto: Nova

Libuše Šafránková a Karel Heřmánek

Jisté je, že se v něm objeví slavní herci. Libuše Šafránková si zahraje učitelku a Karel Heřmánek oblíbeného ředitele, který má problémy spíše sám se sebou a s ředitelováním než se studenty.

Dále hrají Zuzana Bydžovská, Milan Šteindler, Václav Vydra, Kristýna Leichtová, Marta Jandová, Lucie Benešová, Jáchym Kraus, Jan Maršál nebo Tereza Nvotová.

Foto: Nova

Porota pořadu Master Chef zleva: Radek Šubrt, Martin Korbelič, Jiří Štift

V pořadu Master Chef budou amatérští kuchaři bojovat o vítězství pod dohledem tří renomovaných šéfkuchařů - porotu tvoří Jiří Štift, Martin Korbelič a Radek Šubrt. Soutěžící budou muset zvládnout recepty z celého světa a ten nejlepší získá peněžní odměnu více než milión korun plus možnost vydat kuchařku.

Na vlastní oči se vrací

Svůj návrat na Novu přišli ohlásit Josef Klíma a Janek Kroupa, protagonisté pořadu Na vlastní oči.

"Budeme vycházet ze starých "očí", ale něco se bude měnit, doba se změnila," řekl Klíma. Je to prý pro něj srdeční záležitost, protože byl u toho, když Nova začínala pořad před osmnácti lety vysílat poprvé. Jeho kolega dodal, že se změní způsob vyprávění a "oči" budou rychlejší.

Foto: Nova

Lukáš Hejlík hraje nového doktora v Ordinaci...

Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 pokračuje další sezónou a objeví se v něm nová postava - doktor Jáchym Kalina (Lukáš Hejlík). Je charakterizována jako "mladý sexy doktor, který preferuje nezávazné známosti, protože se opravdového vztahu bojí."

Jeho pubertální sestru, o kterou se láskyplně stará, hraje Kateřina Pechová a novou vietnamskou sestřičku Tien Ha Thanh Nguyenová.

Dále na Nově pokračují i seriály Ulice a Helena a z novějších celovečerních filmů čekají diváky Novy třeba Sexy 40, Sherlock Holmes, Souboj titánů, Shrek: Zvonec a konec nebo Nevinnost a Kawasakiho růže.

Nový kanál Fanda chystá spoustu přenosů fotbalu nebo NHL a nebude chybět ani americký wrestling. Ze seriálů se Fanda zaměří na 24 hodin, South Park, Kriminálku N.Y. či Strážce pořádku. V nočních hodinách nasadí erotický pořad Hotel Lolitas.

Reklama

Výběr článků

Načítám