Hlavní obsah

Nová DVD: Velké dobrodružství Čtyřlístku, Tajný život mazlíčků 2, Psí poslání 2 či Podfukářky

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden je možné se předzásobit na Vánoce, vycházejí především filmy pro děti. Z domácí tvorby je to Velké dobrodružství Čtyřlístku, ze zahraniční pak dvojka Tajného života mazlíčků i Psího poslání. Dvě animované komedie se jmenují Lorax a Hop. Na dospělé diváky (pokud se nechtějí dívat s dětmi) zbývají Podfukářky.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Velké dobrodružství Čtyřlístku

Na kraji Třeskoprsk v malém domku bydlí Fifinka, Pinďa, Bobík a Myšpulín. U táboráku vzpomínají na dobrodružství, která zažili v uplynulém roce a každý vypráví příběh, který považuje za nejlepší. S Pinďou zažijeme povedený horolezecký výlet na Ďáblův palec, s Myšpulínem napínavé pátrání po ukrutném Vlkodlakovi, s Bobíkem fantastickou cestu do vesmíru a s Fifinkou vánoční návštěvu u malých čertíků.

Velké dobrodružství Čtyřlístku, Česko 2019, animovaný rodinný, 72 min., režie: Michal Žabka.

Obal DVD

Tajný život mazlíčků 2

Panička teriéra Maxe se vdala a po čase si přivezla domů mimino. Max, který dosud děti neměl moc rád, si bezbranné a neschopné dítě zamiloval a začal ho hlídat a chránit tak, až z toho dostal tik. Páníčci ho vzali na venkov, ale to byla další rána: pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo. Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy, přesto zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy.

Tajný život mazlíčků, USA 2019, animovaná komedie, 86 min., režie: Chris Renaud, v českém znění: Kryštof Hádek, Martin Dejdar, Vanda Hybnerová, David Novotný a další.

Obal DVD

Psí poslání 2

Milovaný pes Bailey má nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku.

Psí poslání 2, USA 2019, dobrodružná rodinná komedie, 108 min., režie: Gail Mancuso, hrají: Dennis Quaid, Marg Helgenbergerová, Betty Gilpinová a další.

Obal DVD

Lorax

V městečku, kde žije dvanáctiletý Ted, nic neroste ani neběhá, všechno je umělé, včetně zvířat, kytek a stromů. Místní obyvatelé už si zvykli, a jak vypadá opravdová příroda, dávno zapomněli. Jako náhražku mají dálkový ovladač, kterým si mohou nastavit jarní, letní, podzimní, zimní a disco variantu. Komu by se z takového pohodlí chtělo ven, za vysokou a neprodyšně uzavřenou hradbu města, na jejíž neprůchodnost dohlížejí gorily místního vládce?

Lorax, USA 2012, animovaná komedie, 86 min., režie: Chris Renaud, v českém znění: Tomáš Juřička, Otakar Brousek, Miriam Kantorková, Dominika Hašková, Michal Holán a další.

Obal DVD

Hop

Bylo mu souzeno převzít rodinný podnik, jenže on chtěl jen hrát rock! A tak se náctiletý E. B. vydává do Hollywoodu za svým snem stát se rockovou bubenickou hvězdou. Tam se potkává s Fredem, lenochem bez práce, který má své vlastní vznešené cíle. Zatímco E. B. se zmítá v nejasnostech, kým by vlastně chtěl být a kým by se stát měl, dostávají se s Fredem k velkolepému finále - záchraně otce E. B. a továrny na cukrátka.

Hop, USA, 2011, komedie, režie: Tim Hill, hrají: Russell Brand, James Marsden, Kaley Cuoco, Hank Azaria, Gary Cole

Obal DVD

Podfukářky

Okouzlující Angličance Josephine a trošku neohrabané Američance Penny nejde o lásku, ale jen a jen o hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem toho, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání rozhodne zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. A najednou se ze žákyně stává konkurentka. Která z nich bude úspěšnější?

Podfukářky, USA 2019, komedie, 94 min., režie: Chris Addison, hrají: Anne Hathawayová, Rebel Wilsonová, Tim Blake Nelson, Alex Sharp a další.

Obal DVD

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám