Hlavní obsah

Nová DVD: Star Wars i Rodinný film

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na DVD vychází Star Wars: Síla se probouzí. Karel Roden hraje hlavní roli ve snímku Rodinný film. Na Blu-Ray vychází klasické drama Kdo se bojí Virginie Woolfové?

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

NOvá DVD 23. týden

Článek

Star Wars: Síla se probouzí

Foto: Magic Box

Kylo Ren a zlověstný První řád vstávají z popela Impéria. Luke Skywalker je nezvěstný, a to v době, kdy ho zrovna galaxie nejvíc potřebuje. Vynalézavá Rey a bývalý stormtrooper Finn spojí síly s Hanem Solem a Chewbaccou a vydávají se na cestu za nadějí, která jako jediná může obnovit mír v galaxii.

Star Wars: Síla se probouzí, USA 2015, akční sci-fi, 138 min., režie: J. J. Abrams, hrají: Harrison Ford, Mark Hamill, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis a další.

Rodinný film

Foto: Bontonfilm

Jak se vypořádají s nečekanou svobodou dvě dospívající děti, jejichž rodiče se vydali na plavbu jachtou po oceánu? Co udělá odloučení s dosud perfektně fungující rodinou? A co když do tohoto rodinného „testu" vstoupí další, nečekaně dramatická událost?

Rodinný film, Česko 2016, drama, 95 min., režie: Olmo Omerzu, hrají: Karel Roden, Vanda Hybnerová, Jenovéfa Boková, Martin Pechlát a další.

Kdo se bojí Virginie Woolfové?

Foto: Magic Box

Elizabeth Taylorová a Richard Burton jsou ideální představitelé zlovolných manželů Marthy a George v prvním filmu režiséra Mika Nicholse podle nezapomenutelné předlohy Edwarda Albeeho: Kdo se bojí Virginie Woolfové? Taylorová dostala Oscara, Burton se jí svým výkonem vyrovná jako emocionálně vyčerpaný partner Marthy. Film získal celkem pět Oscarů.

Kdo se bojí Virginie Woolfové? (Blu-ray), USA 1966, drama, 131 min., režie: Mike Nichols, hrají: Elizabeth Taylorová, Richard Burton a další. 

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám