Hlavní obsah

Nová DVD: Pokémon: Detektiv Pikachu, Ostrým nožem, Mia a bílý lev a Hellboy

Právo, Věra Míšková

Historicky první hraný film o fenoménu Pokémonů má podtitul Detektiv Pikachu. Ostrým nožem je drama otce, kterému zavraždili syna. Král zvířat je kamarádem a domácím mazlíčkem ve filmu Mia a bílý lev. Oblíbený temný hrdina se vrací na plátna kin ve filmu Hellboy.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Pokémon: Detektiv Pikachu

Záhadné zmizení špičkového detektiva Harryho Goodmana přiměje jeho syna Tima, aby pátral po tom, co se otci stalo. Asistuje mu parťák jeho otce, detektiv Pikachu – okouzlující a vtipnými poznámkami sršící superslídil.

Když Tim a Pikachu zjistí, že jsou výjimečným způsobem předurčeni k vzájemné spolupráci, spojí síly a vrhnou se vstříc vzrušujícímu dobrodružství.

Obal DVD

Pokémon: Detektiv Pikachu, USA/Japonsko 2019, animovaný, 104 min., režie: Rob Letterman, hrají: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newtonová a další

Ostrým nožem

Po útoku neonacistů na partu studentů zůstane na zemi ležet mrtvý kluk. Pachatelé jsou dopadeni, společnost se bouří proti holohlavým náckům, ale to všechno jenom chvíli.

Zděšená rodina brzy sleduje, jak jsou vrazi po chybném rozhodnutí soudkyně propuštění na svobodu. Zoufalý otec s touhou po spravedlnosti se pouští do boje se všemi...

Obal DVD

Ostrým nožem, Slovensko 2019, drama, 89 min., režie: Teodor Kuhn, hrají: Roman Luknár, Marián Mitaš, Ela Lehotská, Miroslav Krobot, Jana Oľhová, Moloch Vlavo a další

Mia a bílý lev

Jedenáctiletá Mia se s rodiči přestěhuje na farmu v jižní Africe. Dostane malého lvíčka Charlieho a stanou se z nich nerozluční přátelé.

Z mláděte ale vyroste silný lev, a protože se rodinné farmě nedaří, táta musí obětovat lva jako trofej pro lov turistů. Mia a lev však utečou do africké savany, aby v divočině našli pro Charlieho bezpečné místo a lví království.

Obal DVD

Mia a bílý lev, Francie/Německo/JAR 2018, rodinný, 98 min., režie: Gilles de Maistre, hrají: Daniah De Villiersová, Mélanie Laurentová, Langley Kirkwood a další

Hellboy

Pod hlavičkou Úřadu paranormálního výzkumu a obrany se Hellboy vydává do Londýna, kde se probrala ze záhrobí obávaná čarodějnice Nimue. Hellboy jí musí zabránit, aby seslala na svět lidí smrtící morovou ránu.

Rohatý cynik má naštěstí k ruce svého nevlastního otce, profesora Trevora Bruttenholma, a kamarádku Alice, mimořádně nadané médium. Spolu s nimi odhalí šokující pravdu o svém původu i poslání.

Obal DVD

Hellboy, USA 2019, akční fantasy, 120 min., režie: Neil Marshall, hrají: David Harbour, Milla Jovovichová, Ian McShane, Sasha Laneová, Mario de la Rosa a další

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám