Hlavní obsah

Nová DVD - Osudové léto a Nekonečný příběh 2

Právo, Věra Míšková

Tento týden bude ve znamení léta a surfování, vycházejí dva sportovní i romantické filmy Osudové léto a Osudové léto 2. A pro deštivé dny je tu pohádkový Nekonečný příběh 2 plný fantazie a známých hrdinů.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 31. týden

Článek

Osudové léto

Tři kamarádky. Jedna vášeň. Žádné hranice. Anne Marie jde nekompromisně za svým cílem. Umí surfovat a chystá se to dokázat ostatním. Jednoho dne touží vyhrát Pipe Masters, jeden z nejnebezpečnějších a nejagresivnějších surfařských závodů, který byl dosud výhradně mužskou záležitostí. S pomocí svých nejlepších kamarádek vkládá veškerou energii i odvahu do své životní vášně a pomalu naplňuje své předsevzetí. Pak ale potkává Matta a její plány dostávají povážlivé trhliny…

Osudové léto, USA 2010, 100 min., režie: John Stockwell, hrají: Kate Bosworthová, Matthew Davis, Michelle Rodriguezová

Osudové léto 2

Autoři Osudového léta opět přinášejí film o zábavě, přátelství a vzrušujícím životním dobrodružství. Dana, skvělá surfařka z Kalifornie, se vydává k úchvatnému pobřeží jižní Afriky, aby tu uskutečnila sen své matky a poprala se s vlnami legendárního zálivu Jeffrey’s Bay. Na cestě ji doprovází matčin deník a několik přátel - fanatických surfařů. Během nezapomenutelné surfařské výpravy se Dana musí vypořádat s obrovskými vlnami, drsnými místními obyvateli i s vlastním strachem.

Osudové léto 2, USA 2011, 108 min., režie: Mike Elliott, hrají: Sharni Vinson, Elizabeth Mathis, Sasha Jackson, Tiffany Hines

Nekonečný příběh 2.

Další kapitola opět přivádí postavy a stvoření z knihy Michaela Endeho, tentokrát v příběhu, v němž Bastian musí zachránit Fantazii před zlými čaroději a najít přitom odvahu, která mu ve skutečném životě chybí.

K Bastianovi se přidávají staří přátelé – mladičký bojovník Atrej, šťastný drak Falko i Kamenožrout – a přibývají další. K napětí filmu přispívají i pták Nimbly, malí Wambové, robotičtí obrové Mudwarti, Kamenožrout junior a drak Smerg a navíc ještě větší porce pohádkových zvláštních efektů.

Reklama

Výběr článků

Načítám