Hlavní obsah

Nová DVD - Muži v říji, Zastav a nepřežiješ 2 i Jazzman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mezi filmovými novinkami, které vycházejí na DVD discích, tento týden najdete například českou komedii Muži v říji, akční film Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí a drama Jazzman.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Muži v říji

Komedii ze současné vesnice natočil podle vlastního scénáře Robert Sedláček, který debutoval thrillerem Pravidla lži.

Obyvatelé malé vesnice Mouřínov touží po nové silnici a jelikož v obci bydlí Franta, který je přeborník ve vábení jelenů, rozhodne se zastupitelstvo uspořádat Mistrovství Evropy ve vábení jelenů za účasti premiéra. Tak by mohli dostat svou vytouženou silnici. Starosta se chystá na diplomatickou misi.

Muži v říji, Česká republika, 2009, 120 min., režie: Robert Sedláček, hrají: Jaromír Hanzlík, Igor Bareš, Jaroslav Plesl, David Novotný, Marek Taclík, Igor Chmela, Marta Vančurová, Jaromír Dulava, Pavel Zedníček, Jiří Lábus, Martin Huba, Martin Trnavský, Eva Vrbková, Petr Váša, Jiří Vyorálek...

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

Nízkorozpočtový akční film Zastav se a nepřežiješ zaujal jednoduchým, ale vtipným nápadem a zběsilou akcí. Nájemnému vrahovi Chevu Cheliosovi byl do těla vpraven jed, který ho zabije, pokud mu klesne hladina adrenalinu.

V tomto vysokooktanovém pokračování čínská mafie ukradne Cheliosovo téměř nezničitelné srdce a vymění ho za bateriově poháněnou náhradu, která vyžaduje pravidelné dávky elektřiny, aby se udržela v chodu. Chev Chelios se vydává na zběsilou honičku ulicemi L.A. za svým srdcem...

Crank 2: High Voltage, USA 2009, 96 min., režie: Mark Neveldine, Brian Taylor, hrají: Jason Statham, Amy Smartová, Ling Baiová, Corey Haim, Efren Ramirez...

Sin Nombre

Život na mexicko-americké hranici umí být krutý a nabízí životní příběhy, které by nikdo z nás nechtěl prožít. Do téhle neklidné části planety se vydává i film Sin Nombre, epické drama debutujícího režiséra a scénáristy Cary Joji Fukunaga.

Snímek Sin Nombre líčí strastiplnou pouť imigrantů ze Střední Ameriky do Spojených států, kde chtějí začít nový život. Ve filmu se splétá několik lidských osudů: příběh Sayry, dospívající dívky z Hondurasu a Caspera, teenagera z mexické Tapachuly.

Sin Nombre, Mexiko/USA, 2009, 96 min., české titulky, režie: Cary Fukunaga, hrají: Marco Antonio Aguirre, Leonardo Alonso, Karla Cecilia Alvarado, Juan Pablo Arias Barrón, Rosalba Belén Barrón...

Jazzman

Film Jazzman sleduje životní příběh Johna Kadlyho: dětství, dospívání, lásky a také překážky na cestě za jeho snem vystoupit ze stínu muzikantské legendy svého otce a stát se jazzovým bubeníkem.

V úvodu filmu se John objevuje asi jako pětiletý, bezelstný a talentovaný chlapec. S přibývajícími léty se ovšem začíná projevovat i temná stránka jeho povahy. I přes osobní kouzlo a nadání poznamenává Johnovo dospívání sebezničující temperament.

The Jazzman, Kanada 2009, 87 min., režie: Josh Koffman, hrají: Rebecca Amare, Max Dreesen, Michael Ironside, Garry James, Cory Lee...

Turnaj zabijáků

Akční thriller Turnaj zabijáků je nejen příběhem lásky, zrady a pomsty favoritů krvavého zápasu o přežití, ale také vykoupení.

Jednou za sedm let se v náhodně vybraném městě koná Turnaj zabijáků: souboj na život a na smrt mezi třiceti špičkovými nájemnými vrahy z různých koutů světa. Poslední, kdo přežije, získá deset miliónů dolarů. Nepřetržitý přenos z jejich klání sleduje skrytou kamerou skupinka miliardářů, kteří si vsadili na vítěze.

The Tournament, Velká Británie, 2009, 110 min., režie: Scott Mann, hrají: Kelly Huová, Ian Somerhalder, Robert Carlyle, Ving Rhames, Scott Adkins...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám