Hlavní obsah

Nová DVD: Muž z oceli, Můj pes Killer, Barbie a poníkova akademie a Transformers Prime

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sci-fi Muž z oceli je o malém chlapci, později mladíkovi s mimozemským původem. Mnoha festivalovými cenami ověnčený je film Miry Fornayové Můj pes Killer. Zbrusu nový příběh Barbie a jejích sester se jmenuje Barbie a Poníková akademie. A vychází i série Transformers.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 43. týden

Článek

Muž z oceli

Nová DVD

Malý chlapec objevuje své nadlidské schopnosti a mimozemský původ. Jako mladý muž zjišťuje, odkud pochází a proč byl poslán na Zemi. Aby zachránil svět před zničením a stal se symbolem naděje pro celé lidstvo bude v sobě muset probudit hrdinu.

Muž z oceli, USA/ Kanada/ Velká Británie 2013, sci-fi, 138 min., režie: Zack Snyder, hrají: Henry Cavill, Amy Adamsová, Russell Crowe, Diane Laneová, Kevin Costner, Michael Shannon, Dylan Sprayberr a další.

Můj pes Killer 

Nová DVD

Drama jednoho dne. Osmnáctiletý Marek žije v bezútěšném prostředí blízko slovensko-moravských hranic se svým otcem vinařem a rasistickými kamarády - hooligans. Markovým nejlepším přítelem je jeho pes, který je perfektně vycvičen proti všem vetřelcům. Markovým životem náhle otřese šokující tajemství, které zjistí o své dávno zmizelé matce.

Film získal mj. hlavní cenu Tiger Hivos Award na MFF v Rotterdamu.

Můj pes Killer, ČR/SR 2013, drama, 87 min., režie: Mira Fornayová, hrají: Adam Mihál, Irena Bendová, Libor Filo, Marián Kuruc a další.

Barbie a Poníková akademie

Nová DVD

Barbie a její sestry se vydávají na dobrodružnou výpravu do majestátních švýcarských Alp a těší se, až si tu užijí báječné léto v jezdecké škole. Barbie se už nemůže dočkat, až si zpátky do Malibu přiveze nového koně. Stacie se chystá dokázat, že je úžasná jezdkyně. Chelsea se nespokojí s žádným obyčejným poníkem a Skipper … řekněme, že ta o krásách přírody raději píše, než by si je užívala na vlastní kůži.

Barbie a Poníková akademie, USA 2013, animovaný/ rodinný, režie: Kyran Kelly.

Transformers Prime

Nová DVD

Optimus Prime, Bumblebee, Arcee, Ratchet a Bulkhead se vracejí, aby se postavili na odpor Megatronovi, jenž je silnější než kdy dřív, protože získal vzácný prvek, kterým dokáže oživit mrtvé. Autobotů je možná v porovnání s Decepticony málo, ale spojení, které navázali se třemi lidskými kamarády, jim dodává sílu.

Transformers Prime, USA 2010, animovaný, 106 min., hrají: Steve Blum, Peter Cullen, Frank Welker, Dwayne Johnson, Gina Torresová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám