Hlavní obsah

Nová DVD: Kurýr: Restart, Nebezpečné pokušení, Everest a Nikdy není pozdě

Právo, Věra Míšková

Na stopě obchodníků s bílým masem je Kurýr: Restart. Keanu Reeves se dostal do Nebezpečného pokušení. Film Everest rekapituluje jednu z nejtragičtějších cest na vrchol. Meryl Streepová hraje kytaristku v hudebním filmu Nikdy není pozdě.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 2. týden

Článek

Kurýr: Restart

Nová DVD

Profesionální kurýr Frank Martin se musí proti své vůli spojit s nájemnou vražedkyní Annou, aby dostali skupinu bezcitných ruských obchodníků s bílým masem.

Kurýr: Restart, Francie/ Čína 2015, akční, 96 min., režie: Camille Delamarre, hrají: Ed Skrein, Ray Stevenson, Loan Chabanol, Radivoje Bukvic a další.

Nebezpečné pokušení

Nová DVD

Evan Weber je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky, celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a zatelefonovat si. Jejich návštěva se však změní v peklo...

Nebezpečné pokušení, USA 2015, horor, 99 min., režie: Eli Roth, hrají: Keanu Reeves, Lorenza Izzo, Ana de Armasová, Colleen Camp, Ignacia Allamand a další

Everest

Nová DVD

Píše se polovina devadesátých let a Himaláje se stávají oblíbenou turistickou destinací. Na osmitisícovky táhnou celá procesí dobrodruhů z celého světa. Horští vůdci Rob Hall a Scott Fischer přesto nic nepodceňují a do své expedice berou jen zkušené lezce. Přesto stačí drobná odchylka od plánu, náhlá změna počasí a otázku Podaří se nám horu zdolat? vystřídá otázka mnohem zásadnější. Dokážeme přežít?

Everest, VB/ USA/ Island 2015. drama, 121 min., režie: Baltasar Kormákur, hrají: Jason Clarke, Jake Gyllenhaal, Josh Brolin a další.

Nikdy není pozdě

Nová DVD

Ve filmu plném živých hudebních vystoupení hraje Meryl Streepová Ricki Rendazzovou, slavnou kytaristku, která se ve snaze splnit si sny o slávě dopustila množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se.

Nikdy není pozdě, USA 2015, hudební, 101 min., režie: Jonathan Demme, hrají: Meryl Streepová, Sebeastian Stan, Kevin Kline, Mamie Gummerová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám