Hlavní obsah

Nová DVD: Jurský svět, Dejte mi pokoj, Vincentův svět a San Andreas

Právo, míš

Milovníci dinosaurů se dočkali – vychází Jurský svět. Komedie o tom, že když potřebujete chvilku klidu, všechno se zblázní, se jmenuje výmluvně: Dejte mi pokoj. Na filmové plátno a nyní na DVD přicházejí hrdinové seriálu HBO Vincentův svět. Žánr katastrofických filmů reprezentuje San Andreas.

San Andreas

Článek

Jurský svět

Jurský svět

Dvaadvacet let po Jurském parku ožívají dinosauři znovu v Jurském světě, jehož vedení hledá nové způsoby, jak atrakci ještě víc zatraktivnit. Vědecké experimenty s novými druhy mohutně podporuje manažerka parku Claire, naopak biolog Owen vidí hlavně jejich nebezpečí. Pak se jeden z mazlíčků urve a začne si vylepšovat jídelníček zaměstnanci a návštěvníky, mezi nimiž jsou také dva Claiřini synovci.

Jurský svět, USA 2015, dobrodružný sci-fi thriller, 125 min., režie: Colin Trevorrow, hrají: Chris Pratt, Bryce Dallas Howardová, Omar Sy a další.

Dejte mi pokoj

DVD Dejte mi pokoj

Když vášnivý milovník hudby objeví vzácnou gramodesku, nechce nic než hodinku klidu, aby si vzácný klenot vychutnal. A přesně v tu chvíli se celý svět proti němu spikne: nečekaná návštěva syna, kutilské bušení souseda, lomození uklízečky, urputné vyzvánění telefonu nebo poněkud dramatičtější obvinění z nevěry ze strany manželky a příchod milenky. A jako třešnička na dortu se v domě koná tradiční oslava nazvaná Sousedský den…

Dejte mi pokoj!, Francie 2014, komedie, 79 min., režie: Patrice Leconte, hrají: Christian Clavier, Carole Bouquetová, Valérie Bonnetonová a další.

Vincentův svět

Vincentův svět

Filmová hvězda Vincent Chase se vrací a s ním i jeho kamarádi Eric, Želva a Johnny! A díky bývalému super agentovi a současnému majiteli studia Arimu Goldovi je Vincent také zpátky ve hře! Jejich vztah a ambice se možná změnily, ale pouto mezi nimi je stále pevné, když spolu proplouvají vrtkavými a často nebezpečnými vodami Hollywoodu.

Vincentův svět, USA 2015, komedie, 100 min., režie: Doug Ellin hrají: Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Jeremy Piven a další.

San Andreas

San Andreas

Nechvalně známý tektonický zlom San Andreas vyvolá v Kalifornii zemětřesení o síle 9 Richterovy stupnice. Pilot průzkumného a záchranného vrtulníku a jeho bývalá manželka, s níž již delší dobu nežije, se vydávají na cestu z Los Angeles do San Francisca zachránit svou jedinou dceru. Ale jejich složitá cesta na sever je pouze začátek.

San Andreas, USA 2015, katastrofický dobrodružný, 114 min., režie: Brad Peyton, hrají: Dwayne Johnson, Alexandra Dadario, Carla Gugino, Paul Giamatti a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám