Hlavní obsah

Nová DVD: Černobyl, Máma a John Wick 3

Právo, Věra Míšková

Tento týden vychází jeden z nejúspěšnějších seriálů HBO Černobyl. Ze splněného snu teenagerů se vyklube noční můra v hororu Máma. Keanu Reeves hraje opět superzabijáka ve filmu John Wick 3.

Foto: Novinky

Nová DVD

Článek

Černobyl

Pětidílná minisérie z koprodukce společností HBO a Sky rekonstruuje příběh o jaderné havárii z roku 1986, jedné z nejhorších katastrof v historii způsobených člověkem, a o obětech, které byly učiněny pro záchranu Evropy před nepředstavitelnou pohromou.

Černobyl, USA/Velká Británie 2019, drama, 5 h 11 min., režie: Jared Harris, Stellan Skarsgård, Emily Watsonová, Jessie Buckleyová, Paul Ritter a další

Obal DVD

Máma

Pro partičku středoškoláků z malého amerického městečka je klíčem k úspěšnému víkendu přemluvení libovolného dospělého, aby jim koupil alkohol. Osamělá paní Sue Ann je v tomhle směru přímo darem z nebes: koupí bednu alkoholu a navíc jim nabídne sklepní prostory ve svém domě na mejdan. „Máma“ Sue Ann má jen pár drobných podmínek. Jenže záhy je jisté, že za to jednou bude něco chtít...

Máma, USA 2019, horor/thriller, 99 min., režie: Tate Taylor, hrají: Octavia Spencerová, Diana Silversová, Juliette Lewisová, McKaley Millerová a další.

Obal DVD

John Wick 3

Ve třetí části má super zabiják John Wick v patách armádu lovců odměn usilujících o získání 14 milionů dolarů vypsaných na jeho hlavu. Poté, co porušil pravidla a zabil člena tajného mezinárodního spolku nájemných vrahů High Table, se z Johna Wicka stává psanec, který je terčem zabijáků po celém světě.

John Wick 3, USA 2019, akční, 130 min., režie: Chad Stahelski, hrají: Keanu Reeves, Halle Berryová, Ian McShane, Jason Mantzoukas, Asia Kate Dillonová a další.

Obal DVD

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám